16 år siden

Læseferie, romantik, fødseldag og kra

Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Har kun skrevet herinde tre gange i år - fire hvis denne medtæller. Det er ærlig talt for dårligt, men tiden er måske ikke lige til det, hvis jeg skal være helt ærlig. Er lige begyndt på kørekort og skal på kravlegården her på lørdag klokken 12:00 - Wish me good luck - 'cause I'm gonna need it.
Ej, det er ikke så slemt, er okay til teorien og har været ude og køre i T.s bil et par gange. Han har forresten fødselsdag på søndag, men vi fejrer dagen fredag og lørdag. Orker på en måde ikke den fest, som han vil holde med vennerne, for F.'s kæreste, R. er en dum sæk, som hader mig og udover hende kommer der fælles veninde som hun vil ligge beslag på.Gutterne er der ikke noget i vejen med - overhovedet, men lige R. orker jeg ikke, hvad jeg også har fortalt ham. Desværre er hun nødt til at blive inviteret med, da vi mødte hinanden under hendes fødselsdag sidste år i oktober. Ingen af os bryder sig om hende, for hun bestemmer for groft over sin kæreste og indrager hans personlige frihed fuldkommen - han er konstant under tøflen, og værst af alt, så siger han hende ikke imod, men giver hende bare ret. Tror kun jeg bliver til festen fordi jeg godt kan lide hans andre venner, som bare er for sjove. Seriøst, så sidst vi var ude sammmen med hans venner, hoppede P. over en busk - ikke ind i den, men over den og havnede i en stor busk med torne.. Plus at han i forvejen havde brækket håndledet - tosse :p
Skal hjem til T. imorgen da jeg har læseferie og intet at foretage mig, mine notater er ordnede og skal til de første skriftlige prøver næste uge - i fransk, engelsk og dansk. er overhovedet ikke nervøs, kun til min eksamen i kemi, for ligger kun på fire p.g.a Terminator og hans uudholdelige ugelige mandagstortur. Hader seriøst Bjarne (terminator) og alt hans pis. Han tror åbenbart at kemi C skal foregå på Uni-niveau skønt min klasse er humanistisk og ikke fatter HAT af bogstaver kombineret med tal i en uløselig ligning = kemi!
Og er sur over at jeg skal op i psykologi-eksamen da jeg VED at jeg ikke kan hive mit 12-tal hjem til en eksamen når jeg har eksamensangst i forvejen.. farvel mit dejligt 12-tal. Det var et dejligt samarbejde vi havdet i dette år. Snøft!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Læseferie, romantik, fødseldag og kra er publiceret 26/05-2008 22:24 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.