Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Orgasme er en dejlig ting. Så meget arbejde som lægges i et enkelt lille stykke arbejde, der i det store hele ikke kan kaldes andet end friktion, der udløser så megen glæde!
Det er fantastisk. Se det sjove ved orgasmer er at hvis man jager dem, bliver de væk. Hvis de kommer for let, synes kvaliteten væsentligt forringet. Arbejder man sig derimod stille og roligt frem, ved at pirre, stoppe op, kæle, nusse, og måske se på sagen på en ny måde, kan man være sikker på at det længe ventede klimaks nok skal gøre en bombastisk entré!

Lige efter kommer den bløde, søde af sædvanlige glæde og forløsende følelse af at have gjort arbejdet godt og grundigt, og at der nu kun er lykke, døsighed og tilfredshed, der burde gøre deres indtog i éns sind.

På Samme måde er det arbejde jeg skal til at have gjort nu. Længe er der blevet bygget op om den idé at få det hele sagt til hende, og NU er tiden kommet hvor bjergets tinde skal nås! Det er nu, mine venner og og bekendte! Det er nu forløsningens øjeblik skal komme. Og lad os så alle bede til mit held at verden ikke styrter i grus rundt om pigebarnet. Lad os håbe verden ikke bliver fuldstændig forandret, for jeg ved hvad jeg vil have. Jeg ved hvad jeg vil. Og hvis hun ikke vil det samme. Well, så følges vore veje vel et stykke endnu, og så må vi skilles når mine tanker atter bliver lødige omkring hende.

Pff! Heck I'll get this fucked up proberly! Og nøj hvor jeg glæder mig til at se hvad verden SÅ vil gøre ved min stadige forsøg på at ændre den til hvad JEG gerne vil have!

YEAH THAT'S RIGHT WORLD! I CHALLENGE YOU
Kom du bare her og vis mig hvad du kan! Jeg har alle de ting jeg skal bruge for at kunne klare mig i denne situation, og skulle alt gå galt...

og skulle alt gå galt...

Så falder jeg til mine knæ. Jeg kigger op. Jeg elsker, og jeg knuses for det. For verden, min gamle ven, du og jeg har set meget sammen, og du har stillet mig mange udfordringer, men denne her siger jeg ikke nej til. denne her skal nok blive så spændende, så sublim, at jeg Skal synge lange sange om det episke slag der venter mig forude. Et slag hvor udfaldet balancerer som et hår på en sværdæg.
Og tro mig verden! Tro mig på mit ord når nu jeg skriger i dit ansigt: "JEG ER JAKOB ARNDAL! OG JEG HAR TÆNKT MIG AT GØRE ALT JEG KAN, FOR AT LADE HÅRET FALDE TIL MIN SIDE!"

Ah...

Orgasmisk ikke sandt?


så mens jeg nu ligger her i nydelsens opiumståger går noget op for mig:

En udløsning
Der fører til en forløsning
Er den bedste løsning.

Jakob S. Arndal

Tanker om Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forløsning er publiceret 08/06-2008 02:25 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.