21 år siden

Vil finde det Lys!!!

håb
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Kære dagbog!!

Efter at jeg havde modtaget mails fra folk som jeg indser betyder noget for mig, først der fik jeg taget mig sammen.. Så nu har jeg ringet til mydighederne og snakket med politiet.. Jeg ved ikke hvordan det vil ende, men jeg håber det ender godt..

Den ene mail jeg har fik, har jeg nok læst op til 1000 gange.. Hun skriver at jeg til at lære at ikke alle mennesker vil mig ondt, men tænk sig først efter at have læst den nr 1000 gang gik det op for at der er mennesker her på denne jord som også ønsker mig glæde i livet..
Gyldne ord kom skam også fra Peter... *SMS* Husk de indre dæmoner er altid større end de ydre tanken være end virkeligheden det skete. Just me skrev nogen ting som mindede lidt om det samme.. Tak fordi du betro mig det *S*

Jeg skal ringe til min sagsbehandler igen imorgen så skal jeg snakke videre med hende... Jeg håber bare snart det her er overstået.. Jeg vil bare gerne finde det lys, det lys som kan give mig glæden tilbage igen..

Igår da jeg kørte hjem, kørte jeg hjem og vækkede Jan, han sov, han arbejder nat.. Jeg græd og græd og han vidste jo ikke hvorfor, han trøstede mig bare og sagde det nok skulle gå... Ja det håber jeg så sandelig også..

Oven på alt det her rod, ja så er det en underlig dag for mig i dag jo...

I dag den 17/12, ville min bror være blevet 30 år, det er mærkeligt.. Jeg savner ham enormt meget stadigvæk, og ville ønske jeg havde ham ved mig..

Lige nu når jeg sidder her også skriver dette, ja så føles det som om jeg har et tomt rum inden i.. Det er snart 4 år siden at min bror kørte galt men, men jeg tænker tit på det, det er som om jeg aldrig komme over det, det er som om jeg ikke kan slippe ham, jeg kan stadig ikke forstå at han er væk..

Hmm det eneste positive jeg kan komme på er nok min små killinger.. Jeg så at den ene har åbnet sine øjne ganske lidt.. De er blevet store og har stadig en dejlig grå pels..

Jeg tager over til min søster, far og mor sidst i denne uge, vi skal holde jul sammen, og ja havde det ikke været for Jan så tror jeg ikke jeg havde fået købt julegaver endnu, jeg har også købt en lille ting til ham, jeg håber han bliver glad for den..

Nytårs aften skal jeg være her i byen, havde tænkt mig at skulle sidde alene, men Jan har nu andre planer så jeg skal med over til hans mor sammen med Jans kammerat, det skal nok blive hyggeligt..

Ja lige nu ved jeg ikke lige om jeg har så meget lyst til at holde noget som helst.. Men det ska nok blive dejligt lige at slappe lidt af.. Jeg skal bare have fortalt mine forældre min store hemmelighed, og jeg håber at de er forstående over for mig.. Jeg håber at de tager det lige som min søster gjorde det dengang..

Nå det kunne være jeg skulle komme i seng, Jan og Ole kommer med morgen mad imorgen, sådan en onsdags tration vi har lavet, for man kan jo få onsdags snegle om onsdagen.. Så kan jeg da drukne min sorger i den.. Men lad os nu se, de plejer nu at kunne få et smil frem på mine læber..

Kærligst XXX

P.S håber jeg får julehumøret tilbage snar igen..

Kære Line!

Tak for dine enormt dejlige ord, jeg skal nok tage mig sammen.
Knus

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil finde det Lys!!! er publiceret 17/12-2002 23:49 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.