16 år siden

Date med lille dreng

Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Hvad laver jeg? Keder mig ville J sige, og det er måske sandt.... ved det ikke, ved ikke hvad jeg laver. Men om 6 minutter skal jeg mødes med ung lille-bitte fyr på bar, som var fræk og ligefrem og sjov en gang vi mødtes fulde med en ven, og som har været sjov og fiffig på sms og mails i nu over en uge...

Er spændt, kan knap huske hans udseende, og han virker så dejlig ubekymret. Det er jo ikke andet end fis og ballade, og det ved vi begge to. Men bliver alligevel ligepludselig vildt usikker. Hvad i alverden er det dog jeg laver.

Og hvad er jeg mest bange for? Jeg er allermest bange for, at J pludselig skal komme ind på den bar, hvor vi skal mødes. Jeg ved han er herinde, fordi han har været så sød at fortælle, at han laver mad med den gamle eks. Ja ja, nogle er gode nok. Kan han så komme ud i sit hundehus på vesterbro - det her er min bydel.

Kors, hvor er jeg dog sølle stadigvæk. Det er rædselsfuldt. Jeg er så træt af det og mig selv. Gå så væk fortid. Lad mig være i fred, lad mig trække vejret nemt og dejligt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Date med lille dreng er publiceret 12/06-2008 21:02 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.