sår, der springer op

Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
13 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
12 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Skulle aflevere den yngste til hans far den anden dag. Midt i køkkenet tog min eks om mig. Det var som en eksplosion af følelser indeni og og rystede over det hele og klaprede tænder. Kunne slet ikke kontrollere det. Stod dér midt i mellem de velkendte vægge, lofter og gulve. Alt mindede om den familie, der gik i stykker. Det blev klasket helt ind i mit inderste, hvad jeg har forladt. Væggene hviskede "skam dig", gulvet vendte sig fra mig og døren viste mig ud. Det var som om, jeg var trådt ind i et tidligere liv, som om jeg allernådigst kunne få lov at smage trygheden, men ikke længere var velkommen.
Jeg blev flået i to dele. Den ene ville blive, fornemme genkendelsen.Den anden rev brutalt i mig for at komme væk, ud i mit nye liv, væk fra den ulidelige smerte og alt det, der er slukket og slut.
På vej hjem skyllede tvivlen ind over mig og tvang mig i knæ. Hvordan kunne jeg gå? Kravlende på de blodige led måtte jeg erkende, at tabet ikke lader sig gøre op endnu. Det vokser og vokser og listen synes uendelig.
Føler at jeg befinder mig i gulvhøjde og ikke kan rejse mig. Har lyst til at skrige til en eller anden, at jeg vil have mit liv tilbage. Glemmer helt hvorfor jeg gik.

Mødte mine naboer i går, da jeg skulle ud med skrald, med tårerne rindende ned af kinderne. Han sagde "Det er sgu ikke sjovt lige nu, hva?" og hun gik hen og tog om mig.
Nogele gange går det rigtig godt, og jeg kan hygge med med veninder og have det rart. Men jeg skal nok ikke lige se eks-en og da slet ikke have fysisk kontakt. Sårene springer hele tiden op.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sår, der springer op er publiceret 13/06-2008 09:51 af Heidi Pedersen (Guggimor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.