16 år siden

småflirtende weekend

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
(åbnet 2017)
Hvilke dejlige dage vi har her denne weekend, torsdag da jeg kom ned til min dejlige kæreste der jo går sygemeldt med stress fortalte hun at hun havde taget nye beslutninger omkring arbejde mm hun starter halvtid midt i næste uge. firmaet snakker om at have 2 personer på hendes job ud over hende 1/2 tid sååå faktisk må man sige hvis hun til sygemelding har udført 2 1/2 persons arbejde tjaaa så burde de vel give hende løn for de sidste år der svare til det. Dog skal hun holde dem i ørene for det er nogle skiderrikker.

Fredag havde vi besøg af Irene og Jonas til formidags tur Irene havde ondt så min kærste skulle se om hun kunne få den iskasnerve på plads.

Hyggeligt med morgenbrød og masser af kage vi først er blevet færdig med at spise her til aften.

Det blev lidt hurtigt efter Irene og Jonas vi skulle afsted nordpå Lis og Ole Havevenner gav eftermiddagskaffe ååå bilen var stopfuld da vi kørte derfra med trækrukker og planter min kæreste ikke kunne leve uden.

I dag har været en fantastisk småflirtende dag hvor min kæreste ikke får meget ro fordi jeg bager på hende ååå hendes humør er bedre end længe måske har hun det godt med beslutningen starte job igen, så får hun ro af dårlig samvittighed over at gå hjemme, hun trodser så hendes psykolog, hun havde ikke meget til overs for ham efter sidste møde..

Imorgen bliver huset her fyldt med fødselsdagsgæster for at fejre Nikolajs dag d 3/6. jeg har fyldt badebasinet med vand som er varmet godt op med mit træfyr vandvarmer hunget pressening op over terressen så vi kan sidde tørt og godt med god plads. Håber stadig på lidt solstrejf så vi kan grille uden at havepavilon over gril for at holde den tør.

Nå sengen kalder kan i alle have det rigtigt supert.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget småflirtende weekend er publiceret 15/06-2008 00:13 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.