16 år siden

Herlige Bon Jovi

Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Havde en forrygende aften i torsdags. Fik lokket to kollegaer med. I stedet for veninde som frafaldt dagen før koncerten.

Vi kørte fra Århus kl 17 og tog Grenåvej. Det gik over stok og sten. Indtil min kollega mente, at vi vist var kommet lidt for tæt på Grenå til, at vi var på rette spor til Gl. Estrup.

Drejede af ved Lyngby og kørte mod Kolind og så til Ryomgaard og videre til Auning, hvor vi parkerede bilen. Jeg ved ikke, hvor lang omvejen var. Men det var i hvert fald en temmelig lang omvej. Til gengæld oplevede vi INGEN trafikproblemer overhovedet.

Og med bilen velparkeret i Auning fandt vi lynhurtigt en bus videre til Gl. Estrup og gik resten af vejen op til koncertpladsen. Hvor det igen legende let at komme igennem. Ingen kø.

Så kl. 18.30 var vi klar til at spise den på pladsen indkøbte burger. Og så gik Michelle Birkballe på som opvarmning. Ikke noget særligt. Blev vældigt irriteret på hendes stemme, som blev ødelagt af for megen distortion-brug og så var der lidt for meget country over hendes musik til min smag.

Men det er selvfølgelig altid en svær opgave at være opvarmer.

Bon Jovi fik mig dog hurtigt til at glemme alt om Frk. Birkballe. De gav den gas. Med lidt nyt om masser af de gamle numre. Jon Bon Jovi er lige præcis lige så lækker som på de billeder, man ser i pressen. Musikken og stemmen er skøn.

Richie Sambora er nok verdens mest cool guitarist. Og så kan han jo også synge. Men det var jeg klar over, da jeg har hans soloalbum.

100% professionalisme der skinnede igennem. Lige så stærkt som Jon's hvide tænder... Nok er han lækker, men de der hvide hvide tænder er nok lidt i overkanten. Stop med blegemidlet kammerat :-D

Vi gik tilbage til bilen. Der var ingen shuttlebusser på tilbagevejen. Vagterne kunne ikke få fat i busselskabet, der skulle stå for den del, så de vidste ikke, om der var nogen på vej, eller hvad der skete. Så vi besluttede at gå. Det tog 1,5 time at komme tilbage til bilen. Og så satte vi snuden mod Århus - igen via "bagvejen" men igen ingen kø eller trafik hele vejen.

Kl. 01.30 landede mit hoved på puden og jeg sov. Men vågnede kl. 04.00 og troede jeg skulle på job. Ak. Der var jeg egentlig frisk. Men da uret ringede kl. 06.15 var friskheden forduftet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Herlige Bon Jovi er publiceret 21/06-2008 12:10 af dope.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.