16 år siden

Jeg falder og det føles fantastisk

Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ved ikke helt, hvad jeg skal sige.... eller om det skal siges. Men jeg bliver lynhurtigt utroligt glad for Vens unge ven...

Igår aftes kom han og fejrede med mig, at jeg har fået ferie... Og han havde taget sit fineste tøj på og så sindssygt godt ud, synes jeg. Fine let slidte velourbukser, en løs lyseblå skjorte, småskægget og hamrende dejlig. Og så smilede han til mig og sagde, 'Ja, jeg har gjort mig fin, og så får du mig ikke bedre.' Selvsikkert og sødt på alle måder.

Jeg er begyndt at vånde mig over hans alder... og han siger, at det kan han jo altså ikke gøre for. Men at han 'for the record' heller ikke har lyst til at blive såret eller for den sags skyld af såre... Indtil videre er det bare fantastisk, at jeg kan mærke, noget jeg ikke har følt længe længe... det er så jublende dejligt, og helt og aldeles overraskende.... og også angstfremkaldende... jeg troede helt ærligt, at jeg skulle have en sommer, hvor jeg var så single, som man kan blive.... og nu er jeg slet ikke så sikker på det. Men jeg er så utroligt bange for at blive ked af det kan jeg mærke. Jeg siger så mange forbehold for at pakke mig ind. Det er næsten til grin.

Igår kom jeg til at sige 'men man kan jo også nemt blive dræbt i trafikken' og han grinede og sagde 'det kan jeg lide, dejlig optimistisk' .... elsker at han griner, elsker at han kan lide at være smålun. Elsker at han har selvironi, elsker at han har ambition, er vild med at han er glad for sin familie og holder af at snakke om den. Ja... jeg er i det hele taget ret så glad for at bruge tid med ham. I nat sov vi slet ikke. Vi kyssede, gik ned efter cigaretter og noget forfriskende at drikke kl. 4 om natten... og derefter snakkede vi til kl. 6 og så spurgte han, om jeg ikke burde sove.... og også det kan jeg lide... at han ikke er sådan bange for at være praktisk. Vi fulgtes til Roskilde, og han gjorde et stort nummer ud af at fortælle mig, hvordan jeg senere kommer derfra ud til hans forældres sommerhus med bussen... ikke noget - 'vi snakkes ved', ikke noget 'det snakker vi om til den tid' - ikke noget 'slap nu af'... 'han spurgte også om han skulle tage nogle ting med derud, så jeg slap for at skulle tage hjem efter Roskilde'. Det er det samme som at spørge om han kan regne med mig, og det er jeg vild med, at han føler trang til at spørge om. Han ville gerne være sikker på at jeg kom.

'Hvad gør jeg hvis du finder en yngre fyr, der kysser endnu bedre end mig?'

Jeg smelter - fuldstændig. Han tør sige, at han er bange for at jeg finder en anden. Han ville blive lidt ked af det. Han finder det ikke nedværdigende at nævne det, der i øvrigt er åbenlyst. Jeg skal feste og drikke og danse i en hel uge blandt søde venners venner. Men jeg vil hellere være i sommerhus med ham. Jeg glæder mig til stille ro, og at høre hinandens historier og at være sammen med en, der ikke har forbehold over at nyde at smelte ind i hinanden et par dage. Han har bløde hænder, skægge replikker og er sådan dejligt dedikeret til de ting han laver... Jeg glæder mig til Roskilde er ovre... shyy.... men det gør jeg.

Han er måske en anelse ung og selvsmagende omkring de ting han holder af, at han er glad for litteratur... men er jo også vild med de ting, og nyder at en anden disker op med eksempler. Han har selvironi. Og de ting, han lægger mærke til, synes jeg også er spændende. Fedt at snakke om.... igår snakkede vi for første gang virkeligt om noget.... der ikke bare var en del af 'sådan er jeg'.

Vi skal ses igen på mandag, på min fødselsdag... og jeg glæder mig. Det er så dejligt.... så utroligt rart. Jeg har gjort et stort nummer ud af IKKE at tænke alt for meget over de beskeder, jeg sender, IKKE tænke alt for meget over, om jeg må ringe eller ej... bare være mig selv, og så alligevel love mig selv, at kunne have luft til at have det sjovt med danseagoraen på Roskilde. Og det er rart....

(PS: Ja danseagora, jeg har meldt mig til at være noget, der nærmest ligner socializer/pr/grafik etc. på en agora i år. Det bliver på alle måder en mere flippet uge, end jeg er vandt til, men det er med meget søde mennesker, og jeg ved, at det bliver sjovt... )

Har lyst til at han skal komme igen.
Hold så mund med det selvsving - frøken, mand dig op!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg falder og det føles fantastisk er publiceret 28/06-2008 22:59 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.