21 år siden

Nu er søster begravet.....

Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Søster klarede den ikke....det har været en meget meget hektisk tid. For alle. Vi har sovet - eller nærmest aldrig sovet - nogen af nætterne. Vi kom som regel i seng ca. kl. ½3 - 3. Der var bare så meget med familien. Ankomne familie der skulle hentes, bringes osv osv...

Kan vi i vores familie finde ud af at finde ordene frem og snakke om tabet vi har ? JO, det er vejen frem og jeg håber at vi kan.

Jeg har lige pakket gaver ind sammen med min afdøde søsters kæreste. Hun var modsat mig altid i god tid.....alting var jo nærmest klart 1. dec....så vi har hygget med at pakke dem sammen.

Hvordan har jeg det ?

Jeg kunne godt trænge til
....at skrive i min netdagbog
....komme til et ACA møde...
....uh ha jeg kunne bare trænge til at være noget for mig selv.

Jeg har haft travlt med at være familiens chauffør og vi skulle nå alting på een gang. det er lidt svært at skrive om det nu....men hun blev til organdonor som hun ønskede det. Efter operation osv. har der bare været så meget med f.eks. flere afskeder på kapellet med forskellige familier og venner, bedemand, annoncer og meddelelser osv osv. Nu er begravelsen vel overstået. Det blev smukt i flot solskin og mange mange mennesker, blomster og hilsner.

Min storebror og moster røg i Århus by night med vores svoger den nat hun blev begravet. Jeg mødte en frisk skide sød fyr, som sang og dansede så jeg ikke kunne stå for ham. På den måde fik jeg lige revet en dag ud af familiekalenderen - dagen derpå.

Så kan jeg vist ikke klage :o) jeg fik lov til og bare tage hjem om aftenen. Dejligt at vide at andre også syntes det var ok at jeg nu fik lidt tid for mig selv.

Mor, svoger og brødrene havde ungerne inde i byen og de klarede sig fint uden mig. Mor ringede og spurte om jeg havde lyst til at komme og prøve en sælskinspels.....den jeg havde kigget efter og havde lyst til at have. Jeg kunne ikke tro mine egne ører....mor har aldrig købt noget stort og dyrt til mig. Det er underligt....meget underligt. Idag var vi inde og købe den. Jeg fatter det stadig ikke. Hun ville have jeg gik med den med det samme. Nej...den skal pænt pakkes ind til jul. Jeg skal lige have tid til at absorbere det. Jeg er nu engang mest vant til at søster var kæledæggen....pyyha. Min elskede søster. Det er stadig ufatteligt....så ufatteligt. Hun blev så ung...den yngste i flokken - mor har lidt utrolig meget....åh ja...nu holder jeg lige omkriung dette, for jeg skal huske jeg ikke skriver hjemmefra ;o)

Jeg er ved at være færdig med "Det niende indsigt"....den er altså rigtig rigtig spændende. Nu er jeg ved at være vejs ende ...:o( øøv... *GG* jeg kan altså ikke slippe den. ? Jeg glæder mig til "det tiende indsigt" Jeg køber den selv ;o) - jeg streger for mange ting ud i bogen *GS*

Kære du...jeg er glad for dig. Men det ved du godt :o)

Jeg håber min fyldepens veninde har det rart med sin familie....jeg fik ikke sendt en hilsen - for nu MÅ jeg altså bare slutte.

Vi tager nok til Falster-egnen i julen.

*Qnuz* til dig.... tak for at have læst så langt :o)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu er søster begravet..... er publiceret 21/12-2002 23:23 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.