den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
17 dage siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Nå... Så gik der lige et par dage.

Hippiefesten gik fint. Vi blev som sagt ikke så mange, men der var mad og drikke i rigeligemængder, og vi fik hørt en masse hippiemusik, og røget lidt på vandpiben. I anden omgang blev det med vodka i stedet for vand - en ting Christina har sagt vi skulle prøve i to år, som jeg aldrig har prøvet før og ikke har nogen intention om at prøve igen. Det smagte ikke specielt godt, og så var det bare meget dyrt i vodka selvom jeg havde købt den billige af slagsen... (Der røg lidt over to flasker!!)
Klokken ca 2, var der almindeligt opbrud. Lene blev og sov.
Næste morgen satte vi os og så Vanilla sky, før jeg kørte Lene til stationen.
Bo havde en aftale med én af sine venner, og jeg havde en aftale med Christina og Kasper. Jeg skulle komme derud med Jakob-bilen, og få skioftet olie og oliefilter. Jeg kørte selv bilen henover mekanikergraven. Tog det stille og roligt, troede der var masser af plads, men da jeg så kom ud og så det udefra, var der ca én cm på hver inderside af hjulene. ARGH!
Kasper åbnede lige kølerhjelmen, da han med et ...hmmm... specielt udtryk i øjnenen spurgte hvor tit jeg skulle tanke op. Måtte jo indrømme at jeg i den seneste tid har tanket op oftere end tiere - tænkte, at jeg nok bare kørte mere end jeg plejede - småture, der løber op... Men nej. Der var en lille stump gummirør, der havde fået en lille revne, hvilket vil sige, at når motoren kører, sprøjtede deren fin lille stråle benzin ud over motoren... Et held det ikke er gået galt!!
Så Kasper fandt en ny gummedut, til at sætte i stedet for. Og olien blev skiftet.
Bagefter var det tid til Christinas bil. Og Christina og jeg gik en tur med Balto :) Midt under turen valgte Balto så at lægge sig ned og bare ligge. Det eneste der lokkede 'ham' videre var et par godbidder, men så snart 'han' var havde spist dem, lagde ''han' sig ned igen. Ikke fordi 'han' var træt, bare for hyggens skyld.

Bagefter kørte jeg hjem, og legede lidt på nettet, og ryddede op efter hippiefesten.

Mandag kom børnene hjem :D Og efter lidt hygge, hvor Helene blandt andet fik syet en lille sy-selv-taske, hun havde fået i fødselsdagsgave, kørte vi ud for at finde en cykel til Lucas. Vi fandt en i Kvikly efter at have handlet, og den var rigtig fin :) Da vi næsten var hjemme igen, udbryder Helene: Hvor er min taske?!?!?
Hm, vi kørte hjem, og læssede varer ud, hvorefter jeg kørte tilbage til Kvikly og gennemgik hele butikken og spurgte ved alle kasser samt i kiosken, om de havde set den. Men nej.
Det sjove er, at det tog næsten hårdere på Lucas end på Helene, fordi de havde lovet min mor i telefonen at den skulle med på Bornholm, så hun kunne se den. Ak ja...

I går skulle vi så holde fødselsdagsmøde med Camilla og Christina. På lørdag tager vi jo allesammen til Bornholm, i forbindelse med min mors 60-årsfødselsdag på næsten onsdag. og næste fredag har min far fødselsdag, og torsdag... har de bryllupsdag.
Vi fik først ønskelister i mandags, så nu skulle det gå hurtigt. Men vi har fundet en plan. Det når ikke altsammen at blive klar til vi rejser, men sådan er det.
Efter mødet kørte ungerne og jeg til Kvikly igen, for at høre, om de havde fundet den taske under oprydningen, men nej :(
Så på biblioteket. Først da jeg kom ind, kom jeg i tanker om at jeg da ikke lige havde husket at notere mig hvilke bøger det var jeg gik efter - Virkeligt Flot! Men Ungerne fik da lånt lidt, og jeg fandt mig en enkelt bog ;)
Så hjem og kaste noget mad i munden og videre ind mod Bos søster. Lucas og Helene har o endnu ikke set deres lille nyfødte dreng. Mandag da vi havde handlet havde de så fundet hver deres baby-gave som de selv ville give ham :)
Lucas var lige ved at smelte - han vil så gerne have en lillebror/-søster. Helene var også helt vild med ham den lille :)

Og så videre en tur i planetariet. 3D-film Sea-monsters. Den var lige for voldsom for Helene, så vi endte med at gå ud sammen, og kigge på udstillingen i stedet. Det hyggede vi os da også meget godt med :)
Bagefter skule vi på McDonalds. Det bliver aldrig min kop the, men det gik. Der var ikke så mange mennesker :)
Og da først vi var hjemme igen ved halv ti-tiden, gik Bo og jeg hurtigt omkuld. Lucas og Helene holdt sig vågen til en hel film... Men de har også haft ferie i 3 uger allerede, så de har vænnet sig til at sove længe om morgenen og komme sent i seng om aftenen. Dér er jegikke helt endnu ;)

Om et pat timer skal vi op til mine forældre. De har jo heller ikke set børnene i lang tid...

Og jeg... er ved... at slette... min ... Travian-konte.
SUK!
Det var en svær beslutning. Men i bund og grund gider jeg ikke mere. Det er ALT for tidskrævende...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejligt at have børnene hjemme igen! er publiceret 23/07-2008 14:01 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.