At gøre en forskel

ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, - det har været sidste arbejdsdag. - Hvorfor er jeg der hvor jeg er? - hvorfor..Jeg vil gerne gøre en forskel. - Make the wrong things right..Der er så mange i verden der beder gud om hjælp, beder om verdensfred, beder om helbredelse, beder om hjælp til hverdagens problemer..men hvorfor skal det være gud der hjælper? - hvis vedkommende ellers eksistere? - Vi er mennesker, men er vi ikke af kød og blod, og kan bevæge verden bare lidt selv? - er det ikke vores ansvar, - eller skal det hele skydes over et andet sted..er det ikke os der kan hjælpe imens vi venter på svar...En hver sommerfugls vinge slag kan foresage en orkan et andet sted...husk det..tænk på det..Men hvis man allerede har ændret noget ved ens eksistens,..hvorfor så ikke baske med vingerne og prøve at få noget godt ud af det? take care of where you tread, treat the world as delicate thing, and if you cant heal the wounds..be present, with comfort.

Jeg håber mine digte engang vil gå ind i hjertet hos nogle folk, - at du sætter et smil et sted, det er et vinge slag fra mig. måske et lille et..tag stilling, prøv ikke at give andre sår,..det er vinge slag,..

He, jeg vil altid være alene..det er min forbandelse..skulle det ændre sig med sikkerhed, ville den være brudt..Men jeg har i mange år haft en fornemmelse af, at der var en anden plan med mig,..en jeg kæmper imod..

snart er det eksamens tid, jeg har en opgave der skal laves i social fag. Der er noget inde i mig, en skæv følelse lige nu..iam sorry, - he, - det er ikke uden ironi, jeg tit er klædt i sort..og alligevel laver jeg et password et sted der hedder "1whiteknight" hehe..ironi..

Jeg hjalp hendes søn med en quest idag. - I must bare the pain..if i had none, i would not be human. or atleast i would be, well..you know..min mor mente jeg gjorde det rigtige...med hensyn til hende..det rigtige lader hjertet græde..men i det lange løb, er det fornuftigt..og jeg kan se det dårlige i at fortsætte det..jeg kan se en meget dårlig fremtid, og jeg ville stille mig selv spørgsmålet..hvis jeg ikke var der, ville alt så være bedre? nej, selvfølgelig ikke, - man kan bare ikke ændre alt her i verden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At gøre en forskel er publiceret 01/08-2008 22:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.