Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Så er vi hjemme fra Bornholm.
Havde haft en plan om at skrive lidt hver aften, men det gik slet ikke, der skete alt for meget. Og når dagen var slut var jeg træt. (Og Camilla og Jan, som jeg lånte computer af, var gået i seng).

Lørdag ankom vi til sommerhuset lidt udenfor Snogebæk lidt ude på eftermiddagen og brugte resten af dagen på at installere os, (og drikke rosévin, som man vist kan læse i den tidligere tekst). Bo var kørt med amilla og Jan, og børnene og jeg var kørt med mine forældre, så kunne vi spare en bilplads på færgen.
Christina og Kasper var taget via Sverige, og var fremme lang tid før os andre.

Søndag tog vi til Hammershus og gik rundt lidt. Kunne godt have brugt lidt længere tid dér, men det var fint nok. Vi gik tog alle videre til Hammer havn, og sejlede en tur. Det var meningen vi skulle have været videre til Opalsøen, men blev enige om at finde et sted at spise først. Det blev Allinge Røgeri... Og så kom vi ikke længere. Klokken blev mange, og vi fik lige gået en tur op ad havnegade og kigget på butikker.
Det var Camilla og Jan, der havde maddag. Bo og ungerne og jeg tog på stranden. Klokken blev mange inden vi kom til Snogebæk, og faktisk synes vi der var lidt koldt på stranden. Men vi tog badetøj på, og da først vi prøvede vandet var det svært at komme op igen. Det var bare så lækkert!
Vi kom til at spise ved 8-tiden, og der var masser af mad tilbage :)

Mandag tog vi til Øster Lars rundkirke. Noget Lucas specielt var glad for han er helt vild med tempelriddernes skat. Det er Helene også, men hun blev hurtigt træt af at gå rundt og kigge. Det var vist kun lige gravstenen med de to hænder, der fangede hendes opmærksomhed. Bagefter tog Camilla og Jan, Christina og Kasper, Bo og jeg og Helene ud og disc golfede. Lucas tog med mormor og morfar ud og kiggede på endnu en rundkirke. Så gik det mod stranden sent på eftermiddagen.
Det var vores tur til at lave mad. Jeg havde besluttet at vi senest halv 6 skulle forlade stranden for at handle, men den blev 6 før vi kom så langt, og kvart i syv før vi kørte fra købmanden (Vi havde lånt Camillas Miranda-bil). Mad... Tjah, klokken blev vist halv 9 før vi kunne spise. Ungerne stod for deserten, der var frugter skåret ud, og serveret med is og flødeskum og chokoladesovs. MUMS :P

Nå! Resten må komme senere. Camilla har lige ringet og vi skal hen og vælge billede til min mor. (Én af hendes fødselsdagsgaver: Et billede af børn, svigerbørn og børnebørn :) )
Skriver senere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bornholm1 er publiceret 04/08-2008 11:23 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.