13 år siden

Endnu en polterhistorie

Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
5 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
6 måneder, 29 dage siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Torsdag
Mille Larsen...
4 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
5 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
11 dage siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Min alllerældste veninde skal giftes. En jeg har kendt siden børnehaven. En hvis søn jeg holder af...

Og så skal hun jo have Polterabend. Og det kunne ikke være andre dage end idag. Har taget fri, har planlagt, har købt ind, har planlagt om igen og føler mig som en bulldozer blandt hendes lettere slappe veninder....ingen har rigtigt tilbudt at hjælpe eller gøre noget. Men de er også ok undskyldt. De fleste er keramikere og skal til årets største salgsbegivenhed om 10 dage - kunsthåndværkermarkedet på Vor Frue kirkeplads plads. Der er vist kæmpe produktion igang i de små værksteder rundt omkring i byens kældre.


Nå, men veninden er også gravid.... Når folk har spurgt hvad vi skal lave, har jeg grinende sagt: Hun er keramiker og gravid, og dermed ment low-key.

Vi skal mødes på en café, se på hendes kjole... (hun har faktisk lavet en aftale om at se på kjole med en veninde, hvor gammeldags og fint er det (!?) Derefter skal vi på Sofiebadet... ret fantastisk lille sted, som man kan lege helt til sig selv.... forskellige dampbade, sæber skrubbeting osv. Man må have medbragt mad med, drikke varer, cdér og får det i det hele taget ret privat.

Herefter skal vi hjem til mig og skal male portrætter af veninden, eller male selvportrætter og give hende. Og så skal vi lave sushi til den store guldmedalje. Jeg har købt sushi-ind for en formue, og lånt en bog af en god veninde, slået op på nettet osv. Det skal nok blive sjovt.

Og så til slut skal vi spille poker om aften-chokoladen. Jeg skal hente mønter i banken til chatoner. Når vi har spillet et par runder, kan man veksle mønterne til chokolader. Veninden er den vildeste spillefugl! Det er lige ved, at jeg burde have bedt folk om at medbringe brætspil også. Hun er helt ustyrlig.

Fyr har i øvrigt været vildt deltagende hele vejen, hvilket har været så rart, fordi de andre ikke har sagt til eller fra om noget var en god idé eller ej. Han har været med mig ude at købe ind til sushi (han er helt skudt i Japan, og japansk litteratur... og åbenbart også mad?) og virkede på det nærmeste misundelig over det, vi skulle lave. Det er helt vildt rart at være sammen med ham. Han er en gulddreng, Et meget meget fint menneske (at jeg føler mig som en sejlivet bjørn i forhold til alder, sprogbrug, diskussionsevne, højde, bevægelser, aktivitetsniveau osv. er en anden sag)

Han har lært mig at spille poker, givet mig links til forskellige spillemåder og kommet med forslag til sushien.

Det hele er idag, og jeg glæder mig egentlig lidt. Dejlig med en lidt anderledes og alligevel afslappet dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en polterhistorie er publiceret 05/08-2008 08:12 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.