nyt headset.

Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hey dagbog, - lad mig starte dagen fra begyndelsen. også alligevel springe det mere uvæsentlige over, du ved bad og alt det der..hehe. Jeg var nede på jobcenteret..der var en mand der kom ind, - snakkede få ord med ham, - han fortalte mig at det var første gang i lang tid at han var hernede..hehe, ja, han havde nok brug for at lade mig og andre vide, at han ikke var en social taber..han kunne ellers godt ligne det..jeg havde nok det samme behov, så jeg sagde også at det var første gang for mig..så jeg vidste heller ikke om der var noget kø system med billet *G* Nå men jeg kan selvfølgelig ikke få kontant hjælp, behøver ikke komme nærmere ind på det..Men det var sådan set heller ikke derfor jeg kom, det var fordi jeg gerne ville have hjælp til at finde et arbejde..og hvorfor ikke rekrutere det hjælp man kan få? altså med hvordan man skriver en ansøgning osv. Så fandt vi sammen sammen 4 job jeg kan søge på, hvor jeg kan noget. 4 gode muligheder, - nu skal jeg så bare skrive en ansøgning..det skal jeg gøre det torsdag, - så skal jeg vise hende i job butikken den..hvis jeg den ikke er god nok, kan jeg få hjælp til at lære hvordan man skriver sådan en ansøgning..så får jeg nok lov til at komme på et 14 dags kursus omkring det..ellers er det bare at gå ind på job butikken.

skulle det så lykkes mig, hvad kaos teorien siger det selvfølgelig ikke gør, - så vil jeg gerne ha mere gang i min guitar. sætter lige gary moore over med "still got the blues" Hey, i am the jester..fool of fools and a fool for the king. Tho I sometimes wonder, who is the bigger fool?
Fik mig en god snak, og fik hende da også til at smile, og manden også.. :) show time..nå men så fik jeg brugt de 300 kr jeg fik på gavekort, til et nyt fedt headset. der er en fed lyd i, - og darth vader effect, da microfonen opfager at jeg trækker vejret..måske skulle jeg hente mig endnu en bog lyd bog fra nettet. noget mere filosofi...ville godt høre en med kirkegaard...men det er der nok ikke..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nyt headset. er publiceret 08/09-2008 15:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.