Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Der er efterhånden noget tid siden jeg har skrevet sidst. Nå men så meget desto mere tid til at tænke:D

Jeg stod ud af min bil idag. Træt, udmattet, udbrændt og nedtrykt. Det var hårdt at komme op af sædet, fordi jeg havde parkeret bilen for tæt på en anden bil, så jeg kunne ikke rigtig åbne døren helt. Mine muskelsmerter fra gårsdagens excercits gør det heller ikke nemmere.

efter at have smækket døren på min kedelige sølvgrå renault, kigger jeg ind ad vinduerne og ser poser, krummer, sokker, tegninger og alskens andet man har liggende i bilen der bare ligger og fylder.

Da slog det mig! Hvorfor ikke gå OP i sin bil, og få den gjort ren og pæn på indersiden. Få støvsuget, og ryddet op i den?

Med et grynt og en erkendelse af at jeg var for træt til at gøre noget ved det lige nu bevægede jeg mig op på mit uinspirerende, udekorerede kolde og klamme kollegieværelse, smider mit tøj på sofaen og sætter mig ned ved mit rodede skrivebord, hvor alskens mediciner, glas og opvask fra gud ved hvornår, er igang med at udvikle sig til livsformer der ifølge Genéve-konventionen ikke burde eksistere.

Så slår det mig! Hvorfor ikke gå OP i sit værelse. Det er trods alt her man bor. få ryddet op, hængt lidt billeder op, og generelt set lysne ens hverdag lidt op?

Med et grynt og en erkendelse af at jeg ikke har energi til at gå igang med det lige nu, ser jeg på den bunke lektier, jeg skal have lavet.

suk... Den ene teoretikker efter den der bare synes at filosofere bare for filosofiens skyld ligger der, i den støvede bunke bøger, og venter på at få en chance for at myrde min verdensopfattelse med ismer og argumenter...
Så slår det mig! hvorfor ikke gå OP i sin uddannelse, og det man laver lige nu? Bare sådan ændre synspunkt og se sin nuværende uddannelse, ikke som et mellemled der skal overstås inden jeg RIGTIGT kan komme igang med at leve, men vitterligt LEVE igennem studiet!

Med et grynt
tager jeg mine briller af
rejser jeg mig fra computeren, og lukker det intetsigende spil jeg skulle til at spilde min tid med ned igen. Læner jeg mig tilbage strækker mig og siger til mig selv:

"Lad livet begynde her"

Jakob S. Arndal
- Tanker fra Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At gå op i sit liv er publiceret 12/09-2008 12:57 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.