15 år siden

Så går det live imorgen!

Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Det bliver så spændende... desværre bliver det kun en betaversion med lovning på udbyggelser senere. Men så er der jo også noget at komme tilbage for, hvilket i sig selv vist ikke er en dårlig ting.

Jeg glæder mig... jeg er stolt over stort set alt, hvad jeg har lavet til denne produktion og har også høstet rimeligt mange roser undervejs, hvilket føles - pardon mee - fucking FEDT. And - may I add - jeg synes det er skide sjovt at lave. Og koden det lander i, som bamsedreng og programmør har lavet er imponerende... Jeg er jo ikke selv en gamer, men jeg kan tydeligt se, at det her er noget særligt med sådan lækkert flow og spændende finesser, der pludselig giver det mening, at det skal være online.

Men jeg er ved at blive træt, og jeg fik ikke lavet det jeg skulle i aftes, fordi min krop er et barns, og jeg lægger mig til at sove, når det passer den. Og jeg ikke for 5 dag i træk kunne stå op kl. 5. Men men.... vi når det nok.

Nå, Champagne og fest og børnefdselsdag og Luisiana med Japansk animationskunst med fyr på lørdag og afslappe og måske dates med veninder søndag... måske også noget sjovt med nogen lørdag aften? Mm... glæder mig til weekenden. MEGET!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så går det live imorgen! er publiceret 23/10-2008 08:41 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.