Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
I sin tid lovede Nus, at han ville sørge for at jeg kom igennem eksamen, han er nørd til faget, så det var oplagt, at han skulle hjælpe mig, hvilket han rent faktisk gjorde et par gange.. Det gik lidt i stå da jeg fandt ud af at jeg kunne finde ud det - men det holdt kun i omegnen af et kapitel, og så var jeg på den igen.

Jeg skrev efter hjælp allerede mandag - men tirsdag kunne han ikke - onsdag skulle han møde sent, torsdag havde han fri, men han ville gerne sove.. SOVE??!! Alt jeg bad om, var en halv time, og så kunne jeg have været ude af døren igen, men det endte så med ingenting.. Han nedværdigede sig end ikke til at svare på beskeden jeg sendte til ham.. Det mindste - det letteste - må da være at sige nej?

Efter eksamen - som lå sent - var planen stor fællesmiddag. Orkede det ikke. Orkede ikke snakken om løsning på de forskellige opgaver - specielt ikke når jeg ikke føler at mit overskud mentalt er skruet sammen til at jeg kan sidde og dybdeanalysere hvilke jeg har regnet forkert..

Bedste Ven inviterede på aftensmad - han havde lavet et mindre mirakel i sin lejlighed og ville derfor gerne vise frem - det passede så med, at vi kunne slappe af sammen efter min eksamen, og efter at han var kommet hjem fra en to dag lang tur til Tyskland.. Hvad kommer jeg frem til? En Bedste Ven der hverken siger hej, byder velkommen - eller på anden måde udviser den mindste "glæde" over at have gæster.. Alt hvad jeg fik sagt - vrængede han af, så da han midt i et halvspændende program gabte og sagde at han var træt - fløj jeg ud og fik snøret mine All-Stars, tog jakke og handsker på, og ventede på at han kom ud og krammede farvel.. Jeg måtte gå hen og banke på ind til stuen, og bede ham komme ud i gangen til mig.. What happens?
Jeg får hvad jeg vil have - min farvel-krammer, hvorefter han fyrer dagens replik af: "Det var hyggeligt, som altid". Hvorefter han smiler. Jeg var ved at tabe både næse og mund (ja, samtidig!) og havde mest lyst til at spørge om han led af PMS.

Skrev kort til Crush i min forstration og han medgav at det var mærkeligt.. Fik lyst til at se ham igen, så skrev at vi kunne smutte en tur i bio i morgen aften, hvis han havde lyst.. Det ender så med at vi skal se Saw 5. Aner ikke hvad det er - men han lovede at holde mig for øjnene hvis det blev for uhyggeligt, hvilket jeg pænt takkede ja tak til..

Endelig - Nus igen... Som siden tirsdag ikke har kommunikeret overhovedet - ikke engang et held og lykke i forbindelse med eksamen, selvom han kendte tidspunktet, jeg ved ikke om det var for at understrege distancen mellem os at han gjorde det - men når han så her til aften skriver om vi skal drikke - og jeg så sagde nej, fordi jeg sad i et tog på vej til min hjemby på Fyn, LANGT væk fra København, begynder han med sine triste smileys og "hvorfor ikke?" efterfulgt af en smiley der sikkert skal udtrykke hundeøjne..

Nej klaphat, jeg gider ikke komme rendende, bare fordi du har et behov der skal dækkes - og da slet ikke når du ikke kan oppe dig lidt for mig, når jeg har brug for det?

Skrev til snut, og brokkede mig helt vildt. Hun var lamslået over dem begge to. Hun tildelte mig aftenens "bedste-sms-besked"-pris for følgende: "Hvor er det godt, at jeg fra naturens side er udstyret på to skuldre, så er der en kold til hver af dem".

Jeg elsker min snut, hun er rent ud sagt fantastisk!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ubesvaret er publiceret 31/10-2008 22:51 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.