15 år siden

sidste offentlige indlæg

Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
13 dage siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Indrømmet - det var noget af et chok jeg fik igår. øhm .. men jeg er faldet ned igen nu og indset at det ikke er jordens undergang (der var godt nok liige en overgang igår jeg var ret sikker på, at det var - og eneste løsning var at flytte om på den anden side af jorden, eller undersøge hvor langt de er kommet med projekt "hus på månen" ) ..

For det første .. så det harmløse ting jeg har skrevet om ham der kontaktede mig igår.. Eller i hvert fald kun positive ting, så lad os sige det sån (med tankerne på den tekst der fortæller hvordan han er i sengen .. hov!) Jeg har det ikke godt med at han måske har fået at vide hvordan jeg egentlig føler (og hvor kugle skør jeg er).. men jeg tror nu nok at jeg er den eneste der gør noget ud af det. For det er jo fortid ... og hvis man virkelig har givet sig tid til at læse mine tekster - så kan man også se at jeg er blevet ældre, og har lært af de fejltrin jeg har begået .. for jo, dem har der da været en del af. Men de ting har gjort mig til den jeg er i dag - og jeg er da okay?
for det andet ... Tanken om at min sweetheart gennem det sidste halve år får nogle ting at vide som måske vil såre ham, gør mest ondt .. Det vil jeg ikke ku holde ud - jeg håber folk har hjertet på det rigtige sted og ikke fortæller ham noget. Husk på at jeg elsker ham. For det gør jeg virkelig .. Jeg vil virkelig ikke ku bære at såre ham .. jeg ved godt det for sent nu, og gjort er gjort .. men det er slut, og så der ingen grund til at gøre det værre. Hvis han endelig skal ha noget at vide, så lad være med at undlade at jeg løb grædende væk fra gågaden da jeg så ham igen fornylig.. for det nok en af de ting jeg aldrig selv for sagt til ham - at jeg elsker ham så meget at det gør ondt.

Igår havde jeg mest af alt lyst til at stoppe med at skrive med det sammen .. Men de mange kommentarer og breve jeg har fået med på vejen af jer efter i går fik mig til at indse at jeg ikke vil kunne undvære det .. Jeg må ærligt indrømme at det kostede et par tårer da jeg så de søde ord i havde skrevet .. Jeg syns det dejligt at der er så mange der følger med i mit liv .. Det dejligt at vide, at jeg ikke skal til at forklare en masse om, hvordan tingene hænger sammen, hvem personerne er og hvorfor situationen gør mig ked af det - jeg ved i allerede ved det..

med det sagt ... så må jeg også indse at det er for udsat at forsætte sådan her .. jeg har nok været lidt for uforsigtig. så det her bliver min sidste frit tilgængelige tekst i et stykke tid ... jeg forstætte med at skrive .. ellers blir jeg da helt skør (kan lige se overskriften: Pige fundet død af uforklarlige årsager - politiet formoder det skyldet overtryk i hovedet) .. kan knap nok lave noget eller tænke en tanke, uden den straks bliver lavet om det tekst, men tankerne på hvordan det skal skrives her .. heh... Har så meget på hjertet, og det virkelig svært ikke at øse ud af det her ... Der sker så meget i mit liv så jeg knap nok kan følge med .. MEN ... Det skønt :) !

Jeg forsætter med at skrive på min venneliste ... så smid en lille besked hvis du en af de trofaste der følger med. så skal du nok komme på .. :o)
Jeg går ind og tilføjer jer jeg allerede ved vil på - og så vil jeg til at se noget sex and the city, og overveje hvad der skal stå i det næste indlæg, og nyyyde en onsdag aften som single pige :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sidste offentlige indlæg er publiceret 19/11-2008 18:46 af Pia89.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.