Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hey dagbog, - jeg blev ringet op, om jeg vil arbejde man til fredag - torsdag. Ok vil jeg gerne, - håber jeg har det godt mandag, er nemlig stadig syg, har influenza tror jeg nok.,.har ondt i kroppen..har lyst til at høre "its a kind of magic" så plejer jeg at få energi. Jeg har lige knallet alle bruce lee filmene igennem i denne weekend, og torsdag fredag.

Mine forældre var forbi..dårlige nyheder..det bekymre mig..ikke sikkert jeg har dem så længe mere. Hun ringende idag, jeg spurgte..alt var ok..

var et par tøser der ville flirte på nettet, - pfff, en var vist en gimpe, en anden søgte en håndværker type..er ikke lige mig..fatter ikke hun skrev til mig...

puha, jeg nyser konstant..har lige sat magien over...som jeg jo ved, er intet så dårligt..at det ikke kan blive langt værre...hvert år tror jeg vist nok, at dette har været det værste år..lige indtil det næste..så fandt jeg ud af, at det kun blev værre..ja det har været lyse momenter, af lykke..men alt er taget fra mig igen..kæresten var der en måned..jeg kommer konstant tilbage til pandoras æske..omkring håber der var det sidste dårlige der slap ud..håbet for folk til at træde videre selv om det kun bliver værre..fordi man håber på bedre tider..

En ting kan jeg være glad for, 2 jeg kendte har det godt nu..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jævnt dårligt er publiceret 07/12-2008 00:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.