Hvornår skal vi bage julesmåkager

Hr Solsort
Peter
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære dagbog,
Som sædvanlig er familie og venner nu begyndt at spørge, hvornår skal "vi" bage og lave bolcher?????? På grund af ordet VI kommer jeg sådan til at grine, for det er jo slet ikke det de spørger om, de spørger om hvornår JEG skal bage og lave bolcher. For så vil de jo gerne have nogen, he he. De er dygtige er de.
Nå men jeg tror jeg vil planlægge at gøre det i den kommende weekend, så må de sgu selv komme og hente dem. Det er vel rimligt nok.Så det er noget af en indkøbsseddel jeg er gået i gang med at lave til det.
Er hjemme igen i dag med min yngste denne gang, så der er tid nok til at hygge og lave en masse småting. Han har ikke feber og er i godt humør, det er bare den satans til grove hoste og den vil jeg altså ikke sende ham af sted med.
De tre "store" skal snart vækkes og i gang med at blive klar.
Håber altså rigtig meget at jeg kommer af sted i morgen, for der kommer en underviser fra et andet kursus som jeg skal snakke med og finde ud af om det var en god ide´for mig at få det kursus til næste år, for at øge mine job/uddannelses muligheder.
Tror på at det er en forrygende ide´ men nu må vi se hvad de selv mener. Jeg er jo ved at være for gammel til at de vil invistere i mig. Håber på det bedste og frygter det værste.
Kommer nok tilbage og skriver noget mere senere i dag (-:
Har jo masser af tid i dag he he.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvornår skal vi bage julesmåkager er publiceret 09/12-2008 06:34 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.