15 år siden

4 months break!

70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 5 dage siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
16 dage siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hvor er det underligt at gaa ind og skrive her igen -det er fucking 4 maaneder siden jeg skrev min sidste dagbogs-tekst her inde.
Paa davaerende tidspunkt havde jeg vist lige forladt mit London-liv og gik med snuden i retning af en helt ny og ukendt tilvaerelse.
Jeg havde to -pakke om og mellem landings- uger i Danmark og rejste derefter til Östrig hvor jeg bor nu. Ogsaa derfor ser mine bogstaver ikke saa danske ud. Det er sjaeldent at jeg faar min computer paa nettet og ja -taenk engang, jeg er langt fra online saa meget som jeg var foer i tiden. Der var en rigtig kold tyrker, men taenk engang -meget kan man vaende sig til!

Well, rigtig meget er jeg blevet vandt til for hold kaeft det var lidt af et kultur-chock at flytte fra London, 'mellem-lande' i Koebenhavn og derefter flytte ud og bo mellem bjerge og dale hvor de fleste ting foregaar anderledes end jeg var vandt til det og som jeg kunne lide det. Kan lide det, vel at maerke. Mange ting er jeg blevet vandt til og mange ting er ikke saa 'slemme' mer, men jeg ved nu stadig hvad der passer mig bedst. Bestemt er det i hvertfald en oplevelse...

Lad mig beskrive lidt.
Jeg bor paa en gaard oppe paa et lille bjerg -Foralperne. Ikke saa langt fra ski-muligheder og ikke forfaerdelig langt fra hovedstaden. Jeg er omringet af bjerge og traer og man skal bruge bil for at komme nogen steder.

Det meste af dagen arbejder jeg, og mit job er doedens poelse, men de folk der er omkring mig ellers er saa super at min fritid kompencerer for mit arbejde.
Her moeder jeg mennesker der er saa forskellige -ikke mindst fra hvad jeg er vandt til. Nogle er saadan rigtig 'soenderjyske' boender som jeg knap nok kan tale med -de maend er rigtig framfrie og woow -for dem er 'en kvinde en kvinde'. Saadan foeles det lidt -de foerste par maaneder var jeg 'blond fluepapir' for dem og stadig (efter 4 mdr) maerker jeg stadig hvordan jeg har en anden postion i deres oejne. Det er meget maerkvaerdigt. Selvom jeg staar ved siden af kan samtalen let vaere fuld af hentydninger om 'hvad de ku goere ved mig'...kind of thing! Puh...den var lidt svaer at vende sig til, da jeg normalt ville ha set meget ned paa mennesker der giver saadanne kommentarer. Jeg bliver noedt til at laere at de bare er saadan, for dem er det normalt og de mener langt fra noget daarligt med det.! De er blot betagede og lever i en verden under beltestedet -so, Schnecke -'down' on their level and have some fun!

Meget af tiden bruger jeg paa at studere tysk og det har jeg det rigtig godt med. Jeg har aldrig glaedet mig saa meget til at studere og lave lektier, som jeg nu goer det...jeg laver endda et dobbekt-kursus og sidder alligevel som den store streber i klassen -tror de finder mig lidt komisk. Hende den blonde pige -dullet op i forhold til de andre, bor som den eneste paa et bjerg og knokler som en hest med lektier og har altid bestemte og 'rebelske' meninger...etc. saadan tror jeg lidt de ser mig, men det er sgu ok.

Der udover begyndte jeg at spille e-bass da jeg kom hertil. Det har jeg laenge ville og pludselig var det muligt. Jeg har ogsaa mange andre musik-instrumenter i min lejlighed og i begyndelsen sad jeg ofte og spillede paa instrumenter jeg ikke kan spille...desvaerre er det faldet godt hen.

Naa...jeg maa loebe....well, a little is better than nothing :P

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4 months break! er publiceret 19/12-2008 17:37 af Schnecke.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.