13 år siden

Start på en frisk...eller........

En slange i huset
Anastasia
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
4 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
1 år, 6 måneder siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
8 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Skagen
Peter
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
15 år siden
En stille bøn
Bastian
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
Hr Solsort
Peter
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
14 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
9 år siden
1. januar 2009...og et nyt år er startet. Og forhåbentligt starter der også et nyt (og bedre) år for mig.

Det hele er lidt rodet for mig for tiden, derfor har jeg besluttet at genoptage min dagbog. Vil prøve at starte på en frisk på en eller anden måde her i det nye år.

Mit liv i korte træk siden jeg stoppede med at skrive sidst, er at Ivan og jeg endte med at gå fra hinanden ca 14 dage efter jeg skrev sidst. Det var lidt hårdt i starten, men jeg kom hurtigt over det. Vi blev ved med at snakke sammen og inden længe begyndte vi at snakke om nye dates med nye potentielle kærester. Og siden har vores venskab virkelig udviklet sig, så vi idag er rigtig gode venner og støtter hinanden i alt.

Siden Ivan har der været flere fyre inde i billedet. Den eneste seriøse var Christian, som jeg mødte kort før jul. Han lagde op til det helt store og jeg nåede også virkelig at falde for ham, men alligevel trak han tæppet væk under mig i lørdags. Det var ret hårdt, havde virkelig satset på ham. Der var en helt speciel kemi mellem os og han var virkelig alt det jeg havde drømt om. Han gav også mig det indtryk at han havde det på samme måde, så jeg troede alt var godt. Men pludselig vendte han 180 grader i løbet af få timer, og så var jeg single igen. *suk*

Nå, jeg skal jo videre med mit liv. Kan mærke at jeg trænger til en pause fra hele det der dating-cirkus og mænd og gøre indtryk osv. Jeg trænger til en periode, hvor jeg kan være 100% mig selv uden at skulle leve op til et eller andet eller give et godt første indtryk. Derfor havde jeg faktisk besluttet mig at holde mig væk fra alt det, men alligevel gik det "galt" for mig.

Pga det med Christian havde jeg ikke nogle planer igår aftes, skulle jo have holdt nytårsaften sammen med ham. Jeg havde det faktisk også fint med at sidde alene, men ville da gerne have været ude blandt venner et sted. Sådan skulle det bare ikke være. Skrev så en besked på en af datingsiderne på forsiden igår eftermiddags, hvor jeg spurgte om der var andre der skulle sidde alene. Fik et par breve fra folk som inviterede mig til fest hos dem.

En af dem var Mike fra Næstved. Han skulle til fest hos en ven og ville meget gerne have mig med. Jeg sagde pænt nej tak, turde jo ikke køre helt til Næstved for at møde en fyr jeg slet ikke kendte og sidde til nytårsaften med en flok af hans venner. Men vi skrev lidt frem og tilbage på datingsiden og han gav mig så hans mobilnummer så vi kunne sms'e da han snart skulle ud af døren. Vi skrev så lidt sammen i løbet af aftenen og han er også vældig sød. Han ringede til mig ca 24:10 for at ønske mig godt nytår, det var nu helt hyggeligt. Idag har vi så sms'et lidt mere, dog ikke så meget. Han inviterede mig ud og spise i aften her i byen, han ville gerne komme helt herop for at møde mig, selvom der var risiko for at det ikke blev til mere end bare det. Kunne mærke at jeg gik lidt i baglås da han skrev det, og har faktisk ikke svaret ham tilbage endnu. Må hellere skrive en besked til ham inden jeg går i seng.

En anden, der også skrev igår eftermiddags var Kim fra Hjørring. Han skulle holde fest hjemme ved ham selv med nogle venner, og jeg var også meget velkommen der. Igen sagde jeg nej tak, turde virkelig ikke bare tage derop. Var fristet flere gange i løbet af aftenen, men ville ikke til at køre 2 timer nytårsaften uden at kende ham lidt bedre. Vi sms'ede også hele aftenen, mere end jeg gjorde med Mike. Kunne også hurtigt mærke at det var Kim, der gjorde mig mest nysgerrig. Kim ringede også ved midnat...faktisk kl 24:00:30 eller sådan noget, så han var virkelig den første jeg snakkede med i det nye år. Han festede så videre med hans venner og jeg så lidt mere fjernsyn. Da han kom hjem ved 3-tiden ringede han igen for at sige godnat og vi endte med at snakke sammen i næsten 2 timer i nat. Det var rigtig hyggeligt, han er så nem at snakke med. I løbet af idag har vi også sms'et og vi har chattet en del på msn. Han spurgte idag om vi ikke skulle mødes i weekenden, og selvom jeg egentligt havde brug for en pause, sagde jeg alligevel ja. Er lidt forvirret over min beslutning, men må simpelthen møde ham. Så jeg skal op til ham i morgen, hvor han vil lave rigtig lækker mad til os. Og lørdag skal vi hen og spille badminton med nogle af hans venner samt muligvis i deres helt nye svømmehal.

Har besluttet mig for at møde ham i morgen og se hvad han er for en fætter. Men uanset hvad der sker i morgen så trækker jeg mig helt ud af det der dating-halløj.

Nå, jeg vil have lidt søvn...og lige skrive en sms til Mike...

Nat nat derude...og Godt Nytår. :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Start på en frisk...eller........ er publiceret 02/01-2009 01:07 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.