15 år siden

På skøjter, på kursus, på ferie

Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Sidder hjemme hos mig selv. Har det godt. Det har været en god uge på arbejdet.

Jeg er endelig blevet meldt til kursus et sted, hvor de ikke afmelder. Det er snart en farce, men jeg har talt om det i 1,5 år. Har tre gange været meldt til sådan nogle 2-dages kurser... som jeg i øvrigt heller ikke har fuld fidus til, og så er de blevet aflyst. Nu skal jeg bruge en aften om ugen dette fulde semester. Meget federe. Glæder mig som et lille barn til at gå i skole. Jubihh. Og hvor mærkeligt.

Herudover fik jeg også lige brugt julen til at regne ud, hvornår jeg næste gang skulle på ferie, og denne uge til at få spurgt om fri. Har ikke været i udlandet i 100 år. Men men, nu skal jeg til bryllup i Spanien, besøge en ven i Porto og mødes med sød og dejlig veninde fra dk i Lissabon og så hjem derfra. Hvor fedt er det lige. Og... det er allerede om 20 dage :)

I aften på skøjter med søde venner. Var ude at drikke en enkelt øl med gode veninder igår... sådan nogle, der ikke kendte hinanden men blev ført sammen. Og det var de så gode til. Vi havde det rigtigt sjovt!

Den ene, flipper-pigen, der altid er på vej til eller fra Ghana kom med hjem og sov. Vi har haft hyggelig morgen sammen. Hun er sgu en sød og sjov pige. Så slæber hun rundt på en printer, som en eller anden har givet hende, som hun skal tage med til Ghana. Det er morsomt. Altid når vi er sammen har hun en million tasker i oppakning. Og det er altid noget hun skal give til nogen. Hun er sådan en superidealist, der altid er ved at gå midt over, fordi hun gør for meget for alt alt for mange. Jeg ville aldrig turde få hende rigtigt tæt på af samme årsag..... Hellere kunne være glad og overskud og ærlig, når vi er sammen. Når man står i gæld til hende, går det vist altid galt ser det ud til, fordi hun altid forventer at alle er som hende. Og sandheden er, at INGEN er ligesom hende. Hun er alt alt for god af sig. Og så bliver hun skuffet.

Må være lidt hårdt. Men hun er et par år ældre end mig. Hun må vide det selv. Det fede ved hende er, at hun har selvironi. Vi kan grine af hende... og mig. Det er som om, vi ikke hører til verden, når vi er sammen. Hendes liv og mit er så utroligt forskellige. Og når vi er sammen, kan vi kigge på hinandens liv udefra med ret nye øjne.

Det er noget værd.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På skøjter, på kursus, på ferie er publiceret 10/01-2009 15:10 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.