15 år siden

Menu a la muggent Stilton & råden gulerod

SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Blev vaekket imorges af I, som ville besoege mig i aften med hans forlovede. Jeg sagde, jeg ikke havde tid og om de kunne komme naeste weekend istedet. Har ikke hoert tilbage. Foeler mig skyldig,virkelig skyldig, men jeg orker virkelig ikke at faa gaester lige nu. Jeg er slet ikke i det humoer, hvor man gider at snakke med andre om smaating og sager..eller om deres bryllupsplaner eller hvor lykkelig de er sammen. Selvfoelgelig er jeg rigtig glad paa deres vejne, men et eller andet sted goer det sgu alligeel lidt ondt, at man selv har det saa pokkers skidt for tiden og det er svaert, at skulle smile hele tiden og se saa glad ud. Det forventer man vel ogsaa af vaerten. Jeg vil gerne invitere dem en dag, naar jeg er glad, er i stand til at lave god mad, hvor jeg har koebt ordentligt ind, saa det ikke bare bliver noget muggent ost og raadden gulerod.
Yeps, jeg foeler mig skyldig og proever at komme med en masse undskyldninger, men det er der ikke noget at goere ved.

Jeg skal have lavet en masse smaating idag, ting som jeg normalt goer med det samme f.eks. betale regninger, ansoegninger, skrive tilbage til venner, noget arbejde fra igaar og saa skal jeg tage mig sammen og faa min arbejdsdata opdateret, saa jeg kan komme i gang med de dumme ansoegninger. Jeg vil ogsaa gerne loebe idag. Det er godt vejr at loebe i, men jeg ved ikke, om jeg er lidt doven idag :).

Foeler en stor trang til at kroebe ind under dynen igen lige nu. Er traet og foeler mig sloev af en aller anden grund. Maaske man bare skulle laese en bog og slappe af idag, men da jeg ikke er hjemme i morgen, burde jeg komme i gang med det andet arbejde.

Har vidst brug for noget the......

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Menu a la muggent Stilton & råden gulerod er publiceret 17/01-2009 14:18 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.