En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Hey dagbog, - Jeg så "kuglen" idag. Derefter hørte jeg i nyhederne at en meteor var slået ned. Ikke særlig stor. det vakte mine tanker på en film jeg havde set på nettet. Det er ikke en spændigs film,..men nogles teori om hvad der kommer til at ske..og snart. Som jeg husker det, sagde de noget om, at en stor planet eller astoride var på vej mod jorden..jeg så den sidste år (filmen)de sagde at vi ville kunne mærke det fra 2009, - astorider kommer i forkøbet med den...vi vil snart kunne se den med det blotte øje på himlen...ooh, and dont forget..its gonna wipe out 2/3 of the human population...det var vist omrking 2011-2012. Derefter ville vi få besøg fra rummet..og denne planet vil passere os igen..nogle år efter..

Her kommer "spock" op i mig..hvordan kan nogle kende til fremtiden..selv hvis man kendte konstalationen af astorider, osv..så må man antage, at gravitationen fra de forskellige kæmpe planeter i bare vores sol system..må kunne trække i enhver stor ting..der kommer i nærheden af dem..og disse samme regler må gælde som en konstant for andre steder...Derfor må man kunne sige, at fremtiden når det gælder sådan noget..kan ændres ved den mindste sommerfugls bevægelse..eller den største...

selv om jeg sommetider tænker, at det føles som om jeg har levet mit liv før..og har fået chancen for at ændre det..men at jeg har nosset det hele op igen. for uden en viden om hvad man gjorde forkert..eller netop med den viden..teoretisk kunne jeg være blevet gift med en kvinde der ikke var god at blive gift med..og jeg fik så lov at gøre det om..hvormed jeg skabte min ensomhed istedet :) he, jeg elsker sjove tanke eksperimenter.

anyway, - der har vist altid været folk ved hver årtusind, der har spået dårlige ting..det samme med de stammer ovre i det der nu vist hedder mexico og dernede ad..der var en stamme der mente at de var ved at gå under..og da de så så spaniolerne, de hvide mænd..troede de, at det var deres skæbne at gå under for deres hånd..derfor kæmpede de ikke imod..selv om de kunne ha udslettet dem..det førte til deres undergang. Så deres negative tanke gang kan du jo sige, blev virkelig gjorde..ja, men kun fordi de handlede efter den..eller undlod det..

man kan ikke sidde og tænke, at atombomben rammer os nu..og være negativ..også sker det.nej, for vi har ikke mulighed for at øve indflydelse på det. Vores tanker ændre intet..med mindre vi handler ud fra dem. Og det er stadig muligt at tænke negativt, men stadigvæk at handle anderledes end man burde gøre efter sine tanker...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fremtiden? er publiceret 19/01-2009 01:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.