Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
5 år siden
Hey dagbog, idag har jeg set mere på de videoer der omhander 2012. Jeg har hørt på en del bullshit idag, men det er spændene, givet..jeg kan især godt lide at finde fejl..jeg kiggede ikke så meget på planet x teorien idag, da man jo burde kunne se den med det blotte øje nu..men altså..show me the money.

Ok, den næste langt ude teori er, at gud vil sende jesus i spidsen for en hær og jordens hære vil stå sammen i kamp imod hvad de tror er en trussel. - hmm, tja ifølge de troenes egen bibel kom han ikke just i spidsen for en hær sidst? så hvorfor skulle han gøre det denne gang, hvis overhovedet. ikke at jeg tror på, at nogen kommer 2012. Så er der dem der simpelthen ville sige, at gud ødelægger jorden..så tænker jeg på sodoma og gomora lignelsen..fra den samme bibel de kender til..tro ikke gud ville gribe ind så længe der findes bare 1 menneske fri af synd..og der fødes millioner af babyer...de kan da ikke være fyldt med syn...og så kan man sige, ja..men så fjerner han bare de folk uden..ok,..men har børn ikke brug for deres mor og far..uanset hvordan de er (næste) så hvad ville de babyer ikke tænke om en sådan dom omkring deres forældre...jeg tvivler på, at en gud vil påtage sig dette..omni alvidene og med en vilje af de bedste.

så er der historien om aliens der skulle komme, både gode og onde..men hvorfor skulle de komme? her er en krigerisk race..nogle steder..der ikke er særlig venlige over for fremmede, og hvor befolkningen bære våben mange steder..ok, kan du se reklamen..tag til jorden..og bliv skudt fordi du ser anderledes ud, og tror på noget andet..det sker allerede idag. og hvis jeg skulle indvardere en verden som alien..ville jeg nok vælge en planet med færre nucleare våben..da det kan ende med at jeg ikke får noget ud af det, men blot mister. Nogle af de teorier er så langt uden for logisk rækkevide..imo. men det er sjovt..man er så vandt til, at hvis nogen laver en dokumenter over noget, så passer det nok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2012 er publiceret 19/01-2009 22:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.