15 år siden

"Komedie er blot en udskudt tragedie"

Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Er det forfaengeligt at skrive en biografi? Selv hvis man har meget at fortaelle om....mange interessante ting og ikke noedvendigvis om kaerlighed, arbejde og ligegyldige hverdags problemer? Overvejer det nogle gange, men overvejer at vente til jeg er 60+...det kan vaere der venter nogle andre eventyre derude. Venter paa at springe ud naar man mindst forventer det? Og hvis jeg skulle vaere aerlig i min bog, saa kommer jeg nok ogsaa til at saare nogen. Ikke fordi de har gjort mig noget ondt, men fordi de tog nogle beslutninger, som jeg nok ikke ville have taget...hmm kryptisk. Naa I maa vente til engang -hvis - jeg faar taget mig sammen til at skrive den biografi...naar jeg er gammel og graa.

Jeg saa foroevrigt et gammelt par gaa en tur haand i haand forleden dag. Det varmede mit lille hjerte...at se at kaerlighed ikke har alder. Man kan blive forelsket som 13 aarig 23, 63 eller 103. Det er skoent naar man taenker saadan. Saa har Katy stadig en chance for at blive forelsket. Om end ikke i aar, naeste aar eller aaret efter...saa engang. Jeg kan ikke overskue saa langt lige nu. Har taget byrden af mine skuldre og paapeget ansvaret til skaebnen. For hvis jeg selv skulle goer noget ved det, kommer jeg nok ikke saerlig langt, saa laenge ordene stadig runger i mit hoved..."tror bare ikke, at jeg er forelsket". Det gjorde ondt, rigtig ondt. Somom en eller anden slog mig saa haardt i maven, at jeg ikke kunne faa luft. Kan man virkelig taende og slukke for kaerligheden som en eller anden robot. Nok om det!

Jeg kan ikke skelne mellem weekend og hverdag mere. Det er bare et stort blobbidy blob. Det er netop det der sker, hvis man arbejder der hjemmefra alt for meget. Man lader sig selv gaa, saa man ender som den scene fra Bridget Jones, hvor hun bliver aedt af nogle alsatian hunde, mens Celine Dion skriger i baggrunden "aaaaall byyyy myself,don't wanna be, aaaaaaall by myself (har faktisk den CD - oh dear!). Laeste et sted at forbrug af hvidvinen Chardonnay (som Bridget drikker i filmen) steg drastisk lige efter filmen udkom. Undrer mig egentlig ikke... Nej. nu maa jeg holde op med at skrive om dumme kaerlighed, arbejdsblobbidy blob (mit nye udtryk for al arbejdsfortvivlelse) og single life. Der er stadig meget at vaere taknemlig for, saa med de ord vil jeg logge af. Imorgen venter atter en ny dag, som endnu ikke er taget hul paa og der skal loebes...skal have indhentet det forsoemte fitness!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Komedie er blot en udskudt tragedie" er publiceret 24/01-2009 01:40 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.