Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Ja så nåede jeg så langt med mig selv, så jeg har indset at det vil være sundt for mig, at få en at skrive med. efter IT er opfundet, er den personlige kontakt in face, gledet langt i baggrunden. Det er godt at være anomnym, men det er også vigtigt at blive forstået uden al mulig udenom snak.
at blive forstået, uden at skulle gentage den samme indledning som, jeg er.. og mit liv piv... men så sagde jeg osse. Bøøøvs.
Hej einer, det har været en fuck dag etc. Jeg har taget afstand eller andre har taget afstand, lagt afstand til, er vokset fra hindanden hvad ved jeg.
Nu bliver jeg heldigvis snart løsladt. Uhh hvor jeg glæder mig til at komme hjem til Maria og Pernille. Det har været tiltrængt at have ro et stykke tid, men nu er der ikke mere samme saft at hente i fred og ro, så er det op på hesten og finde nye græsgange. Sådan - meget nemmere at gå til, i stedet for alle de her velmente, narj altså hvor må det have været forfærdeligt. Mit liv har været præget af hårde tider, det er vi mange om, og jeg elsker enhver som har lært af deres oplevelser good or bad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget at have en penneven er publiceret 27/01-2009 11:05 af mitotho.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.