15 år siden

Efterlyst? Ej sikkelej

Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 21 dage siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Kom til at koere overfor roedt paa vej hjem. Uha, hjertet sad op i halsen, da jeg saa en politibil foran vores hus. Sandsynlighed for at de to ting havde noget med hinanden at goere er lavt, men alligevel kom der lidt sved paa panden. Det er jo ikke hverdag at en politibil holder udenfor ... og jeg koere aldrig overfor roedt (bortset fra idag). Men i forsvar skal der lige siges, at jeg ikke kunne have bremset i tids nok uden at knalde hovedet ind i forruden (selvfoelgelig havde man sele paa, men alligevel)...... dessuden er der alt for mange lyssignaler herover, folk koere som gale og lysene skifter saa hurtigt... Der har da ogsaa vaeret engang, hvor jeg maatte bremse saa haardt, at for et sekund troede jeg, at bilen roeg forover. Men men men jeg goer det aldrig igen...lover lover lover...(medmindre der er et liv paa spil, saa har man jo ikke noget valg).

Det bliver en travl weekend. Min veninde kommer paa besoeg fra udlandet. Det er lidt en sjov historie, hvordan vi blev venner. Faktisk broed vi ikke saerlig meget om hinanden i starten. Vi arbejdede sammen i Brussel for et par aar siden og i begyndelsen var der meget konkurrence mellem os. Og vi kaempede altid om at vaere lidt bedre end den anden. Jeg foelte, jeg tit blev holdt udenfor, fordi de altid talte paa flamsk og jeg rettede aldrig paa hendes engelsk (det var lidt ligesom min maade at protestere paa). Naa, men saa var det, at hun skulle til et moede herover en dag - ha ha - og hun kender desvaerre ikke nogen her, saa jeg blev hendes "guide" og vi havde en rigtig god weekend her i storbyen. Da hun skulle hjem igen,tog jeg med hende til lufthavnen og vi fandt saa ud af, at hun havde booket retur billet den foelgende dag istedet for. Hun var helt ude af den, da hun ikke havde et sted at vaere....saa jeg foreslog at hun kom hjem til mig. Vi endte med at have en rigtig hyggelig aften og koerte hende tidlig naeste morgen til lufthavnen igen, saa hun kunne komme med flyet denne gang. Siden har vi vaeret rigtig gode venner og hjulpet hinanden mange gange. Jeg har ikke set hende i flere aar, saa det bliver et hyggeligt gensyn.

Har lige vaeret ude og handle til imorgen...skal have vino noget italiensk pasta og pavlova til dessert. Glaeder mig. Argh....hvis bare man orkede at rydde op. Min lejlighed ligner en losseplads...der skal stoeves af, stoevsuges...aah... hvis bare man kunne trylle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efterlyst? Ej sikkelej er publiceret 19/02-2009 23:42 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.