Planlagt? - hmm ikke ret meget!

Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
godt så, det nytter altså virkelig ikke at prøve at finde ud af hvor mange der ca. bliver af kapitler i min bog! For det bliver hele tiden lavet om!

Min historie har fået sit eget liv, jeg er bare den som skriver, på et eller andet punkt aner jeg faktisk ikke hvordan hele min historie kommer til at være.
Jo jeg har en handling, en afslutning, men der er en hel del som f.eks står i bog 1 nu, som jeg aldrig hvad tænkt på der skulle være med i.

For at sige det helt præcist da jeg starede på min historie, var der ikke meget som var planlagt! Hvilket jeg egentlig synes er meget rat, for det giver en plads til at boltre sig på.
Det er ikke blevet ualmindelig for mig, at historien tag en hel anden drejning end jeg havde troet! Så jeg kan sagtens se tilbage, og finde mange flere ting som ikke var planlagt, end ting som var planlagt!
Så jeg glæder mig til at have skrevet hele den trilogi, for så ved jeg selv hvordan det ender :D - og måske bliver det ikke engang en trilogi, men med 4 bøger i stedet.
(Kan ikke lige huske ordet for en serie med 4 bøger)

Men som sagt jeg kan ikke regne med hvor mange kapitler der bliver, jeg kan blot håber på at historien bliver god og spændende, og ikke til at regne ud før man har læst den!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Planlagt? - hmm ikke ret meget! er publiceret 13/03-2009 12:46 af Siw Persson (SIwsen22).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.