Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Det er træls at skrive opgave, men der er jo ingen vej uden om. Som altid når jeg laver noget vigtigt som jeg ikke kan slippe uden om og ikke gider, såsom den her eksamensopgave, har jeg fyldt op med usunde snacks og værk. Tror jeg har taget 1 1/2 kg. på i denne uge. Kan mærke hvordan man krop reagerer på sukkerchokket. Det er næsten for meget. Vægtøgningen og det gode vejr som jeg ikke får set meget til påvirker også mit humør negativt. Ikke for det, skal da nok få tabt det jeg har taget på i løbet at de næste par uger igen - det plejer jeg, men vil vejret så stadig være godt?

Iøvrigt surt ikke at have ferie når alle andre har det. Surt at læse på facebook hvor mange fra klassen der er færdig med deres opgave når jeg ikke er det endnu. Men der er jo et par dage igen. Sådan er jeg. Den som laver tingene til sidst. Jeg havde iøvrigt heller ikke tid til at starte sidste weekend som mange af de andre gjorde. Jeg må bare prøve at overbevise mig selv om at det er derfor jeg føler mig bagud.

Men så alligevel har jeg gået en lille tur úd i dag. Jeg kunne sidde stille hele dagen ved computeren, men jeg ved jo godt hvor vanvittig usundt det er at sidde stille bare en enkelt dag. Effekten på kroppen er meget værre end man skulle tro. Så det er én undskyldning. En anden er at mit humør er meget påvirket af solen. Humør og energi. Teorien er at jeg får lavet mindst lige så meget hvis jeg bruger den ekstra tid til en gå-tur. Desuden skulle jeg teoretisk stadig sagtens kunne nå at blive færdig med opgaven alligevel. At skrive tre siders meningsfyldt tekst på 2 dage kan vel lade sig gøre? Ellers må jeg bare koncentrere mig ekstra meget i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksamensopgave er publiceret 12/04-2009 17:46 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.