Noget rådent ved tandlægen

Drømme
Salomon
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 8 timer siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hey dagbog, jeg er stået tidlig op idag, selv om jeg først gik iseng klokken 2. en af mine tænder var knækket, og jeg havde tid ved tandlægen idag. Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på, hvordan jeg føler tandlæge tingen fungere. Man står i et kartoktek, og får hver år, eller halve år et tandlæge kort for at få tjekket tænderne..Det koster det hvide ud af øjnene..og skulle tandlægen sælge sin biks til en anden tandlæge, overtager vedkommende sikkert hans kunde kartoktet..betyder det så ikke, at det du har en tandlæge..det score den tandlæge du har så på? i og med en ny tandlæge sikkert er interreseret i, hvor mange kunder der følger med? Og det virker ikke som om tandlægerne er vilde med at "stjæle" kunder fra hinanden..jeg mener, er min tandlæge på ferie, eller er væk fordi hun har skudt sig i foden...or what ever..så virker det ikke til, at andre tandlæger er vilde for at hjælpe en med at få lavet det der opstår...kun hvis man nævner de magiske ord med..at ens egen tandlæge er på ferie...eller har skudt sig selv i foden og derfor ikke er der...der er noget råddent der..et eller andet sted..og det er ikke bare tænderne.


Jajaja, jeg ved det dagbog,..du ville sige...smil, solen skinner..og jeg ville sige "Suck my ba..s!!" Jamen, det er da en positiv ting, ville du måske fortsætte..og jeg ville sige..sommer, vinter, hver sin charme..men hvad har vejret med mit liv at gøre...åååårh, du tror det spiller ind på mit humør..welll,, ville jeg sige..."suck.... my...ba..S!!.
Det er helt klart en vejr mæssig lun dag.

Jeg tænker på at søge et sted uopfordret..altså for arbejde. Jeg har brug for at tjene penge..Yeps, life sucks. Og det er med baggrund i det, man skal prøve at fylde livet ud.

Elleina fik et par nye bukser igår. En gammel alkoholiseret ven hørte jeg har 250.000guld..altså max..er nu ret ligeglad..bare man har nok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Noget rådent ved tandlægen er publiceret 13/05-2009 09:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.