15 år siden

Evaluering

Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Så kom dagen med evalueringen. Lad mig skrive den af her og begefter komme med mine egne kommentarer til den.

"Maja indleder med at hun ikke har brug for samtalen. Vi forklarer hende at vi har brug for at sige nogle ting til hende."

Ja, det er faktisk ikke helt forkert og så alligevel heller ikke helt rigtigt. Jeg spurgte dem om vi ikke bare kunne springe samtalen over, men fik at vide at samtalen var nødvendig for at bestå modulet. Det er tilsynaladende nogle freaking vigtige samtaler vi har. For min egen skyld sagde de. Men okay, de havde noget de gerne ville af med.

"Maja bliver opfattet som en der skal diskuterer alt - stop det da du ikke får noget ud af det blandt radiograferne, de mister lysten til at undervise dig."

Ja, nu kan jeg egentlig godt sætte mig ind i at man ikke gider have noget at gøre med folk som kommer med kritik til de ting man gør. Bare fordi man fx. giver patienterne mere stråledosis end der egentlig kan gives en begrundelse for, eller bare fordi der står noget direkte forkert flere steder i den bog vi følger eller bare fordi at man påstår noget andet end radiograflærerne eller måske bare fordi jeg selv står inde med en opfattelse der kunne være forkert skal det jo ikke dikuteres vel? Det burde være et perfekt acceptabelt svar at sige "sådan gør vi her" eller "det kom vi frem til var rigtigt for et år siden, vi kan bare desværre ikke huske hvordan" eller "kan godt være at der står 45 grader, men folk ved jo at det betyder 135 grader i virkeligheden."
Undskyld mig, skal prøve at stoppe. Det bliver bare lidt svært. Lidt lige som rygestop. Jeg tror at jeg får abstinenser.

"Maja er begyndt at få mere sikkerhed i omgangen med patienterne."
- Stod her rent faktisk noget positivt? Ja, det kunne da lyde sådan. Efter at have fået at vide flere gange hvor elendig at jeg var til patienterne (uden jeg selv har været enig i påstanden) er det da meget rart at den del tilsynaladende har ændret sig.

"Maja sidder meget på en stol og har svært ved at tage sig sammen til at komme ind til patienterne tros mange opfordringer (Maja mener selv hun havde sagt til radiograferne hun gvar syg). Forklare hende vigtigheden af at hun må gøre opmærksom på sine "behov" så misforståelser undgås."

- Har jeg siddet på min flade i de 5 uger evalueringen dækker? Det er jo nærmest tragisk. Eller hov vent, den evaluering dækker egentlig bare i går hvor jeg var syg? Jag lavede også selv en evaluering af igår, den står i gårsdagens dagbog.
En sjov ting er at når det er noget jeg har sagt så skrives det som "Maja mener..." det lyder ikke overbevisende i mine ører. Mens, hvis det kommer fra nogle andre, kan man pludselig se faktummer som at jeg "sidder meget på en stol og har svært ved at tage sig sammen...". Skal jeg være banal nok til at nævne at jeg rent faktisk ikke sad ned ret meget i går, da vi først var mange om få stole og da de siden rykkede sotlene væk?
Til evalueringen sagde jeg at jeg ikke havde ville gå ind i rummet til patienterne fordi jeg var syg og ikke ville smitte dem. Så begyndte de at spørge om jeg havde sagt det til radiograferne og spurgt om jeg kunne få lov til at gå et andet sted hen og læse. Nej, det havde jeg sjovt nok ikke, for jeg ville JO GERNE VÆRE HVOR JEG VAR. Tilsyneladende er det ikke nok at jeg fortæller folk at jeg er syg, jeg bliver også nød til at pensle ud at jeg derfor kan risikere at smitte patienter med svagt imunforsvar. Men samtidig bliver jeg også nød til at pensle ud at jeg jo er der for at lære undersøgelserne at kende på en praktisk måde og derfor ikke kan sætte mig hen og læse. Det er jeg nu blevet forklaret. Tror de iøvrigt at jeg er 10 år gammel med alt de at de skal forklare mig? Hvad med at de tog og lyttede til mig istedet. Jeg er 25 og ikke havlt så dum som de tror. Jeg kunne også forklare dem en ting eller 2 om evalueringer. Jeg kunne spørge dem hvorfor i al verden evalueringer er gået hen og blevet en evaluering alene af den studerende og ikke nogle af radiograferne. Om hvorfor evalueringerne er anonyme og derfor umulige at forsvare sig i mod. Evalueringer burde være ligesidige og bestemt også en dybdegående evaluering af radiograferne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Evaluering er publiceret 20/05-2009 15:52 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.