Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
6 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
6 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
5 år siden
Kære dagbog!!

Jeg læste en dagbog idag.. Faktisk så har jeg vidst nok været rimelig tæt på ham engang.. Men der skete en masse i mit liv på det tidspunkt, så jeg fik vidst skubbet ham væk fra mig..

Han skriver i sin dagbog han føler sig ensom, jeg kommer sådan til at tænke på den stærke mand han egentlig er, dybt inde i ham er han et stærkt menneske, og det var nok det jeg faldt for den gang..

Da jeg engang skrev til ham, var det som om at han ikek ville accepter min lykke, ikke fordi han er et dårligt menneske nej han er god som dagen den er lang, men nogen af de ting vi havde "lovet" hinanden det overholdte jeg ikke, og jeg prøvede at forklar ham dengang at jeg ikke kunne gå og vente på at han fandt den rigtige pige i hans liv..

Jeg hader ham ikke for noget, ønskede bare at være hans ven, den ven som jeg virkelig burde have været for ham for lang tilbage.. Jeg har aldrig følt noget negativt til ham for jeg følte at det jeg gjorde det var det rigtige.. Men han var ikke lige enig med mig...

Det jeg egentlig ville hen til er at han, er den rigtige Romeo, Han er fuld af kærlighed og skriver nu at han er ensom, bare sådan et ord som *SNØFT* får mig til at tænke om han har det godt, ja for nogen måneder siden skrev vi sms sammen og ja vi skrev begge til hinadnen ha et godt liv, og siden har vi ikke snakket sammen, hans mobil nummer er slettet det var hvad han ønskede, jeg ønskede bare han skulle have det godt og gjorde som han ønskede, og når han så skriver sådan noget herinde ja så tør jeg ikke engang kommenter hans dagbogs tekst, tænkt hvis det ville såre ham...

Ved ikke om han læser det her, måske måske ikke, men jeg håber at han ved at lige meget hvad tiden har bragt ham ja så er venskab ikke glemt til ham, jeg holder meget af ham, for den person som han er..

*G* Jeg kommer sådan til at tænke på den første gang jeg mødte ham.. En lille ting havde han med, ja en lille bamse.. Ja og den har jeg stadigvæk.. Den sidder på reolen og der bliver den for altid..

Det er kun mig som ved hvad den betyder for mig.. Men dig kære dagbog du ved det vidst også, en Romeo, ja det er han en rigtig en.. Han har et hjerte af guld..

Sov godt..

Kramz...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den rigtige Romeo... er publiceret 04/02-2003 22:37 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.