15 år siden

Solen skinner - jeg falder ligeså stille sammen

Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Jeg tror, jeg har været lidt stresset. Er sådan helt mør i kroppen, skræmmende øm i skuldre og nakke. Men også glad. Måske skal jeg løbe mig en tur imorgen tidlig.

Om lidt kommer veninde og spiser. Jeg kan godt lide at lave mad, men men men... jeg griner. Kom til at tabe sukkeret ned i gryden. Så, nu har jeg vist fået lavet noget det ikke er en delikatesse at spise. Skidt pyt. Vi kan take-awaye i solen, eller måske bliver det en drøm, når lige det har kogt lidt.

Fyr kom igår. Vi har ikke set hinanden siden historien med J. Jeg har fortalte ham det, fordi han spurgte, hvorfor jeg havde været så afvisende. Mmm.

Idag da vi skulle sige farvel ved toget var jeg irriteret, fordi han altid er så langsom og jeg var ved at komme for sent, fordi det ville være flabet ikke at følges... sådan...' Jeg går foran, bare fordi du går langsomt'. Så let dog hinter hr!

Nå, han var sgu så sød igår. Så overraskende voksen. Han har i sit korte (!) liv sagt farvel til et 7-årigt forhold. Og han har vist været en del bedre til at blive klogere af det end jeg. Sagde ting som, at det kunne være en friere start for mig, fordi jeg jo stadig dybest set virkede så bundet til ham. At jeg skulle lade mig selv slippe for den dårlige samvittighed, og lade være med at slå mig hovedet med ting.

Han overrasker mig sgu nogle gange.

Og jeg overrasker mig. Hvad er det jeg laver ? Hvordan kan jeg være helt knust den ene dag, og kysse med fyr den næste? (Det kan jeg heller ikke. Kommer ofte til at tænke på J midt i sengen, og må stoppe et kys fordi jeg pludselig bliver ked af det). Og hvordan kan jeg kysse med fyr, og glæde mig helt vildt til at flirte med venners venner i et sommerhus samme tid? (Det kan jeg heller ikke helt, for jeg har dårlig samvittighed over have det sådan.)

J spurgte mig bekymret, om han havde gjort, at jeg havde mistet respekten for mænd.

Jeg svarede vist bare nej. Men han har muligvis gjort at jeg har mistet respekten for mig selv. Eller også passer det slet ikke. Jeg ved det ikke.

Jeg er træt og glad, og egentlig en sej tøs synes jeg. (Der har tabt sukkeret i maden ;) Jeg er vist bare lidt et forvirret rodehovede, der ikke orker at tænke tankerne til ende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Solen skinner - jeg falder ligeså stille sammen er publiceret 25/05-2009 19:03 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.