Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 24 dage siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Så kom weekenden med fødselsdagsfest lørdag. Det betød at Rune lånte sine forældres bil fredag og vi kørte diverse våde varer, chips, mad og slik til forsamlingshuset. Der var en pæn god portion. Lørdag kom der ikke ret mange gæster, så der var pænt meget at sløbe tilbage igen - på cykel vel at mærke. Du har sjældent set så tungt læsset cykler. Rune hjalp igen både med oprydning og tilbageslæbning. Vi trak iøvrigt cyklerne. Det var vi nød til. Jeg var ihvertfald og eftersom Rune have mange flere kilo på sin cykel tvang jeg også ham til at holde sig på jorden. I dag har jeg iøvrigt nogle pæne blågrønne mærker på mit ene ben efter hvor en pose på styret ramte ind i benet med jævne mellemrum.

Nå, festen var ikke så stor, men folk fik alligevel opdelt sig mere end hvad godt var. Til festen havde min søster lovet mig at finde ud af nogoet med musik. Dertil havde hun en ven - vores tidligere nabo som jeg udemærket kender. Kim hedder han. Kim havde så igen et par venner med som ikke var vildt heldigt. Jeg havde automatisk tilbudt dem at deltage i festen. Det var bare en mindre god ide. Den ene var beruset samt en smule provokerende og den anden havde ingen idé om sociale grænser og lagde alt for meget an på min veninde uden at fatte at hun ikke var interesseret. Han blev også som den sidste gæst til festen ud over Rune og jeg og spurgte så om han kunne sove på min sofa for hans nøgler var væk. En fyr jeg knap nok kender? Nej tak. Rune tilbød ham en sovepose - men den var han ikke interesseret i.
Vi kom af med ham ved at låse huset af.

Derefter kørte vi hjem til Rune hvor jeg lærte at han har evner som marathon-kysser. :) Jeg har før haft avist ham, men er siden begyndt at falde for ham. Det er ikke noget han har valgt at ignorere. Sorry for første gang Rune. Jeg kan faktisk rigtig godt lide dig. Skal siges at jeg sov på hans sofa, hurtigere skal det heller ikke gå. nu har den en herlig duft af kanel efter mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kanel er publiceret 01/06-2009 15:17 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.