Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hey dagbog, - Fuck, FUCK FUCK!! Hvorfor tog jeg også den telefon! Jeg gider ikke..Har ikke lyst! fat det! Hvorfor kan jeg aldrig sige nej til en sød stemme?! :o( Det var ikke meningen at jeg ville tage med til det der klasse træf, 15 års ting..Så blev jeg ringet op..Jeg sagde jeg ikke havde penge, - jamen så betaler vi da bare! Fuck fuck fuck!! - så kan jeg sidde der, være arbejdsløs, uden et liv og nogen der elsker mig..imens de andre har alt det jeg nogen sinde har ønsket mig..også betaler et par for min mad! Jeg har ikke lyst, hvorfor kunne jeg ikke bare blive the jester i dette øjeblik..og sige det han ville have sagt "this conversation...is over" slam..det burde jeg have gjort..nu er jeg halv tvunget med..selv om det kun kan ende i katastrofe( gider ikke forklare hvorfor). Jeg har ikke lyst til at tage med, alle røvhullerne kommer jo også..bare fordi hun talte så sødt..så er det svært for mig at blive det røvhul jeg burde være blevet..så kan jeg sige Nej, så kan jeg sætte min vilje igennem..
Life sucks! In for a penny in for a pound! - Inde i mit hoved er der billeder af mig, der smider om mig med alt.. mit tastatur..som altid styre jeg mig. men jeg har lyst! men det ville være ulogisk og gå ud over mig selv. Vrede er ikke altid logisk i alle aspekter. Mediter..

har lyst til at sætte den der gamle Michael jackson sang over.."leave me alone" selv om den ikke helt passer sig til min dagbog...så kan jeg lige så godt høre "fire water burn" der kan jeg teksten til, og kan ændre min stemme så den næsten lyder som ham der synger...er der noget så afslappende som musik..hvor man kan skyde sine følelser ud i...læste en kommentar på et digt et andet sted..at digtet var ondt..fatter ikke kommentaren. Oh well..hader sku også dem der kommer med deres religiøsitet og bruger den som en hammer over andre...he..samtidig når folk skriver at jeg kan sætte ord på deres følelser..så føler jeg mig som mr udell, Jack nickolsen i "as good as it gets"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har ikke lyst! er publiceret 03/06-2009 00:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.