13 år siden

op og nedture ...

Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
3 år siden
På kommunalkontoret
Bjørn Langki...
2 måneder, 5 dage siden
På vej mod overfladen
JetLi
1 år, 1 måned siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
8 år siden
Hurra!
Halina Abram...
4 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
Var til dansk eksamen i tirsdags.. Det gik rigtig dårligt.. Plejer at få 10-12, men fikk 02 ! Ingen forstod det, folk troede at eg jokede.. Men det gjorde jeg ikke. Jeg havde trukket en svær teskt og kunne slet ikke finde ud af hvad jeg kunne perspektivere den med.. Jeg var seriøst ved at tude under eksamen. Og i starten sad min lærer og grinede.. Det var virkelig en slem oplevelse, især i forhold til at det var en eksamen..
Men jeg var ikke den eneste det gik glat for. 11 i klassen fik 02 eller 00. Det er jo helt sygt. Der er slet ikke så mange, som ligger der nede i dansk.. Helt ærligt, det er jo det sprog som vi har talt siden vi lærte at snakke.. Det er helt vildt mærkeligt..
Klassens gennemsnit er på 4,05. Det er meget lavt. I engelsk er det på 7,15. Mine forældre har klaget til skolen og til min lærer, men det bliver jo ikke bedre af den grund. Og han får det til at lyde som om det hele er min egen skyld. Jeg ved da godt at min præstation var dårlig, men det var der ligesom en grund til. Teksten var virkelig svær og mindede ikke om noget andet vi har læst i løbet af året..

Når men, onsdag galt det så den næste eksamen som var i fysik. Der gik det rigtig godt. Selvom jeg ikke er helt så god til fysik og ikke forstår så meget af det, så fik jeg 10! Jeg er rigtig glad for det. Jeg trak vekselstrøm, så jeg lavede nogle forsøg med induktion og fortalte om transformation.

Her hjemme går det ikke så godt. Min far begyndte at kritiserer min mors måde at undervise på (hun er skolelærer) mens vi sad og spiste. Så kastede min mor ris hen på min far. Total mærkeligt. Forstod bare ingenting, det virkede så forkert? Men de er jo også bare mærkelige..

I fredags afleverede jeg nogle ting til min ekskæreste Christian. Vi begyndte at skændes så jeg gik. Blev så sur på ham.. Og så har han også lige indrømmet over for mig at han har løget over for mig. Hader ham virkeligt lige nu..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget op og nedture ... er publiceret 11/06-2009 00:27 af Nille3.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.