15 år siden

Trouble now

Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Det er på en eller anden måde sjovt når man som 25-årig får sig selv i flere problemer end man gjorde som 15-årig. I dag har jeg igen gjort noget som tilsyneladende var uacceptabelt i praktikken. Jeg var sat på thorax-stue og den arbejdsgang er så kedelig og ens og gentagen og jeg har været det i sidste uge og det her var 2. dag i denne uge. Da der også var rimelig meget ventetid på patienterne sagde jeg at jeg ville finde mig et sted at læse anatomi. Det gjorde jeg så. Jeg satte mig op i kantinen som var tom for mennesker. Derfor kunne jeg ikke høre at der blev kaldt efter mig. Tilsynaldende flere gange. omkring 11.30 kom Shiram op og sagde det da han så mig. Nå ja, jeg havde også været væk i nogle timer og havde ikke engang fået holdt kaffepause. Men jeg følte at jeg kunne læse lige dér.
Da jeg kom ned igen fandt jeg ud af at de havde kaldt alene fordi jeg ikke var til stede og at de ikke lige vidste hvor jeg var. Senere fik jeg også nærmest en skideballe for det af den uddannelsesansvarlige, på trods af at der egentlig står at anatomi er en god ting at læse hvis der ikke lige er patienter. Hun sagde noget med at vi havde vores studiedage til at læse anatomi på. Men jeg har fået frasagt mig mine studiedage i kommende periode fordi det ellers blev for svært at ligge et skema som hele klassen var glad for. Så faktisk er jeg sat mere på end det er mig nødvendigt at være dér. Da jeg nævnte dette sagde hun at den detalte kunne være lige meget. Når vi var i klinikken var det for at være i klinikken.

Dagen sluttede med at de 2 der var på stuen tog hjem. Da jeg først havde fri en halvtime senere, tænkte jeg at blive sammen med de nye der kom til stuen. Men så så den ene på mig og sagde "Du ser træt ud" - jeg var lige ved at sige at jeg da ikke følte mig så træt. Men det var en hentydning til at jeg kunne tage hjem og det sagde hun også. Jeg var først ved at sige "God Weekend" men efter skideballen om at være på stuen tænkte jeg at jeg nok ikke skulle lave flere problemer for mig selv. Men radiografen smilte bare og sagde at hun nok skulle påtage sig ansvaret for den her. Hun gjorde faktisk det ypperligste for at jeg kunne tage tidligt hjem. Virkede rigtig sød. Om det så er fordi at hun bare ville være sød, eller fordi hun ikke gad have mig på stuen eller..? Jeg diskuterede jo med folk da jeg fik at vide at jeg skulle være på stuen og ikke læse og andre må have hørt nogle af mine argumenter selv om jeg ikke har set dem. Fik lidt en følelse af at jeg var blevet hørt og at hun måske havde været enig i noget af det? I dont know. Men blev på en måde rørt. Når man lige har gjort sig hård og nogen så går hen og er uventet sød mod en - så er jeg tæt på at bryde sammen igen :)

Jeg er glad for at jeg fik læst noget anatomi i dag. Er også glad for at jeg fik været lidt på stuen i dag som jeg var efter kl. 12. Specielt glad fordi jeg fik snakket med den radiograf der var på stuen og langt hen ad vejen hørte efter hvad jeg sagde til ham om hvad jeg manglede at lære. Det var super. Det eneste der ikke var super var at også han på et tidspunkt syntes at det var okay at tage fat i mig og rykke rundt med mig. Det er jeg PISSE træt af. Det var toalt unødvendigt at gøre - og det vil jeg faktisk mene at det altid har været!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trouble now er publiceret 12/06-2009 16:27 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.