Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Var igen i dag vidne til meget målrettet edder og forbandelser på min person, Må have til vane at have en lille pen og blok med, så jeg kan slå det op bagefter. - men det hele gik så stærkt, og der kom helt sikkert også knap så pæne gloser den anden vej. Enden blev, at pigebarnet pakkede telt og sovepose, plus hund og drog af sted. Jeg havde nægtet hende at få hendes medicin med, da hun udtrykkelig gav udtryk af at ville tage en OD.

Min far er blevet overført til en lukkede afd. Han er blevet noget mere manisk, så de vil gerne have lidt styr på ham, inden han kommer over på den åbne igen. Også denne gang skal han have ECT. Den første fik ham i tirsdags og så igen i morgen. Behandlingen har vist sig at være den bedste – for ham, og det har han også accepteret.
Besøgte han i dag, men måtte gå efter en halv time – puha. Han ville konstant have kys og knus, og hvis det stod til ham, så sad man også på skødet. Samtidig synes han det er grov, at han ikke kan få en rom og Cola. Det plejer jo at stå i skabet lige derover; Jeg åbnede skabet som til hans store fortrydelse kun bestod af tøj og sko. Hmm så må oversergenten ( overlægen ) have taget det !!
Lige så trist det er at han er røget i en mani, ligeså underholdene/komisk kan det også være. Hans mani udløser en helt anden side af han, som vi heldigvis først har oplevet som voksende. Talte i dag om hvor katastrofal det ville have været, hvis han var røget ind i en mani da vi var børn.

Må hellere finde i seng nu. Claus har en sygetransport til Herlev i morgen, så jeg skal lukke håndværkerne ind.

Gab gab og go´nat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I helvedes hule er publiceret 18/06-2009 22:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.