Fårup Sommerland og en masse nye mennesker XD

Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 6 dage siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
I dag, den 27. dag i denne måned og en meget varm lørdag, har jeg mødtes med nogen, som jeg har snakket med på nettet. Det var rigtig fedt at møde dem i virkeligheden, især ham, der cosplayede en fra Vampire Knight, sikkert Kuran Kaname, fordi han faktisk lavede noget cosplay i stedet for undertegnede, der havde talt om det.
Det var rigtig fedt i dag, fordi jeg fandt ud at en tidligere klassekammerats kusine, som bad mig kalde hende Nee-sama, japansk for storesøster eller ældre nær kvindelig ven(tror jeg), og det var rigtig nice.(Ved godt at jeg måske kommer til at gentage mig selv, men det var altså overdrevet mega hamrendes nice at møde dem XD)
Spiste også frokost sammen med dem i Oasen(vi var i Fårup Sommerland) og fandt ud af, at CaMaVan er en ret nice fyr, selvom jeg trorede at han var sorthåret på grund af billedet og var bestemt efter at finde denne sorthårede gut, der havde arrangeret det hele..
Sidder nu og tænker tilbage på hele dagen i fårup, der, selvom det var meget varmt, var rigtig sjov fordi jeg følte mig som en del af noget, og ikke bare en tilskuer. Domo Arigatou Gozaimasu(stumt U) til dem alle for at komme A^.^A(En glad smiley med oprakte arme..!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fårup Sommerland og en masse nye mennesker XD er publiceret 27/06-2009 16:53 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.