Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Det er lidt af en opgave at holde styr på hundene, samtidig med at vi har så meget andet. Min fars gravhund, tror at han er en helvedes flot fyr og gør sig til konstant. Bella har nu også et godt øje til ham, så arrgh. Vil ikke engang se komikken i en schæfer, labrador og gravhund blanding.
Claus er ved at gå op i limningen. Det nye fjernsyn og digitalboksen vil ikke som han vil ( eller det skal ), så han er mildt sagt, lettere irriteret. Ringer til forretningen i morgen og beder om et besøg. Til alt held, så der det ud til at gå bedre med at skære fod lister til. Er nu taknemlig for at jeg har en handy mand, selv om han ikke er tå teknisk.
Min far var ved mit sidste besøg slet ikke manisk, så det er positivt. Fik en kort snak med en sød plejer, som var i stand til at forklare. Havde efter gangen før, ringet til afd. for at få svar på flere ting, bla. vedr. vagten som konstant var ved hans side. Det var selv samme vagt jeg talte med, og han virkede som om det var personlig kritik, selv om jeg prøvede at forklare min undren uden at sætte tvivlspøgetmål. Den søde plejer forklarede grunden til vagten var at min far. Da han kom på afd., stadig var meget manisk, og når hans tankegang kørte 180 km/t og han krop kun 50, så var de alvorlig bange for at han skulle komme til skade – sådan. Det svar kunne jeg forstå og forholde sig til.

Synes at det har været en varm og lummer dag, så tror at et bad vil være velfortjent. Humøret er ikke blevet bedre, men det kan man vel ikke vaske sig til !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Løbetid er publiceret 30/06-2009 21:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.