Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Det var hyggeligt i går sammen med Rune :) Vi gik på den café som jeg gavde gættet på og spiste burgere. Der var kartoffelbåde til. Det smagte rigtig godt. Jeg spiste desværre ikke op. Men Rune kender mig. Han sagde ingen ting til at jeg begyndte at bestille burger uden div. ting fordi jeg er kræsen ej heller sagde han noget til at jeg ikke spiste færdig. Eller rettere.. han drillede mig med det - men det er ikke helt det samme :)

Han er dejlig og han sagde.. at han elskede mig. Love him back.

Gad vide om det er derfor mine syner er ændret? Jeg pejede at se hvide edderkopper. Hvorfor edderkopper? Nå i det mindste ser jeg kun syner lige i det jeg vågner hvis jeg ser nogle. Selv om de er begyndt at blive hængende i længere end de plejede er der stadig kun tale om et par sekunder. Men i dag så jeg dem flere gange. Ikke hvide edderkopper, men cyan-blå, smukke candyflos agtige spindelvæv eller streger. Hvis jeg absolut skal være af slagsen der ser syner af og til, så foretrækker jeg klart at de er nogle jeg synes er smukke frem for at være edderkopper (synes ikke stort bedre om edderkopper end de fleste andre med araknofobi).
Muligvis er grunden til at mine hvide edderkopper har ændret sig at jeg den anden dag så en rigtig hvid edderkop.

Spørgsmålet kunne så være hvordan man kender forskel på den rigtige hvide edderkop og synerne når de i øjeblikket ser lige så ægte ud som virkeligheden? Foreskellen er at synerne forsvinder med det samme. De er lidt lige som en drøm. Ikke stabile. Da jeg så den hvide edderkop i virkeligheden forsvandt den ikke før end at jeg havde taget den med støvsugeren. Den blev også ca. hvor jeg havde efterladt den mens jeg fandt støvsugeren. :)

Nå men, synes jeg har set rimelig mange syner i træk i dag. Det er lidt bekymrende. Menså længe det ikke bliver værre. Er mere hvis det gør. Hvad hvis jeg ikke længere kan genkende virkelighed og det som ikke er virkerligt om 10 år?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syner er publiceret 02/07-2009 22:43 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.