13 år siden

Skidt kontra godt

Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
27 dage siden
Brakvand
Marie Martin...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
15 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
1 år siden
Så i går ” fra skrot til slot ” og tænkte bare ” hold da op ”. Der var lige så meget kaos, som der har været her . Vi har stadig en del løse ender, men det er i småtings afd. I hvert fald i forhold til det har været.. Er ved at flytte ind i det nye køkken og stue. Sortere kritisk og vurdere nøje i det der er sjov at have, også er værd at have. Har på det sidste været stor leverandør hos genbrugspladsen og Frelserens hær, og er ikke færdig endnu. Sad ved min gennemgang og så i nogle album af min far som ung. Blev lidt trist ved at se hvordan hans øjne fra ungdommen til i dag, nærmest er tomme. Da Michelle og jeg var nede og besøge ham i tirsdags - lignede han en grønsag. Han sad i en stol og så tv. Hele hans overkrop hang nærmest ud af stolen til venstre, og han var svær at forstå. Vi havde taget Bamse med, som han kunne han ikke kende i starten. Michelle var chokeret over at se hendes bedstefar sådan.
De ringede fra afd. i går og fortalte, at han var blevet overført til observation på neoulogisk. afd.. De var uforstående som jeg, over at han fungere så dårlig i højere side. Vil ind og besøge ham i dag
Vi var ved dyrlæge med Bamse i går. Han har igennem et stykke tid tabt sig, og er næsten ikke andet end skind og ben. Normalt vejede han omkring 10 kg, men er nu nede på 7,6. Vi var derinde for et par uger siden, og fik der noget våd kost med højt fedtindhold – hvilket han glædelig har spist, men også har kastet op igen. Dyrlægen vil have ham ind mandag til blodprøve og nærmere undersøgelse. Håber for min fars skyld, ikke at det lakker mod enden for ham. Det vil han slet ikke kunne rumme.

Nå, må hellere få lettet rumpetten og komme i gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skidt kontra godt er publiceret 04/07-2009 11:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.