Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Sommerferien startede godt nok for lang tid siden, men jeg har ikke haft tid til at komme ind på min profil. Nu hvor ferien er begyndt, har jeg lyst til at lette mit hjerte, så andre kan høre hvad der indtil videre er gået for sig i min sommerferie.
Min ferie startede en fredag, hvor vi kun havde tre timer i skolen. Det var virkelig dejligt. Den fredag skulle jeg over og have min bøjle af. En god start på ferien. Fra tandlægerne fik jeg en natbøjle, som jeg skal sove med, men det generer mig ikke spor. Fredagen gik hurtigt for sig, og lørdag morgen kom min mor over og hentede mig og min halvlillebror Johannes. Vi fik hurtigt pakket nogle ting, og så skulle vi hurtigt ud i bilen og op mod Skjern, hvor min mormor og bedstefar bor. Her skulle vi være på ferie til om tirsdagen. Der blev taget godt imod os og den første dag deroppe, slappede vi englelig bare af. Vores mor kørte hjem og på besøg hos mormor og bedstefar kom noget familie op og spiste. Det var virkelig hyggeligt, men til sidst skulle de jo hjem. Dagen efter tog vi ud og så på nogle enormt smukke og flotte sandskulpturer, som vi faktisk plejer at gøre hver eneste sommer, når vi er oppe hos dem. Her plejer vores bedstefar dog ikke at komme med. Så omkring eftermiddag kom vores tre små kusiner og deres mor på besøg. Den ældste af vores små kusiner skulle også være oppe hos mormor og bedstefar. Der skulle hun også være til tirsdag. Min lillebror sad for det meste indefor og spillede nintendo og så tv i de dage vi var der. Min kusine og mig var dog meget udenfor og pjaskede nogle gange i vand, ellers også legede vi lidt. Nogle gange sad vi dog også indenfor. Tirsdagen kom og vores fætter og hans mor kom på besøg. Hans mor tog ham selv, min kusine, min halvlillrbror og mig med hjem til min mor, hvor vi alle skulle være til om fredagen. Hun kørte dog selv hjem igen.
I de dage vi var der, var vi meget ude og plaske i vand og en enkelt gang kørte vi ned til Rømø strand og badede. Ellers spillede vi wii eller computer, så tv eller noget andet. Vi havde det i hvert fald hyggeligt.
Så kom dagen hvor de skulle hjem. Det var min kusines far, der hentede min kusine og min fætter. Vi grillede lidt og sent om aftenen kørte de hjem.
Lørdag morgen kom vores far og hentede os. Først kiggede vi hurtigt ind til vores bedste og så var det hjem. Om aftenen kørte vi derned igen fordi noget familie var kommet ned til hende for at skulle sove der. Om aftenen kørte vi så hjem igen og slappede så af.

Til sidst tog jeg mig så sammen til at få skrevet lidt i min dagbog. Nåh nu er det vist også nok for denne gang. Nu vil jeg skrive videre på min bog "Lejren".

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerferien startede er publiceret 05/07-2009 00:47 af Karen Boysen (nerak).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.