Blå sommer, kom og besøg mig hvis i vil!!

Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Her på Lørdag, vist nævnt i et tidligere dagbogsemne, kører jeg med min papmor, storebror og far hele vejen ned til kliplev og er der i to uger på en stor lejr for hele landets spejdere plus nogle udenlandske der hedder Blå Sommer. Det er gratis at besøge os imens vi er der, men fordi Korpsledelsen ikke helt har styr på hvad de vil med lejrens budget og fordi Godthåb-revyen også lægger et slag forbi alle underlejrene, der er syv, med deres eget grej til trods for at de siger, at de gør det 'frivilligt', og derfor nakker nogle penge fra vores ellers stramme budget(Nogen gange forstår jeg bare ikke voksne..?!) koster det (desværre) 150,- kroner at parkere uden for lejren for så gratis at kunne sætte futterne i trav i den temmelig store lejr(Google den, der var en i 2004 også og den var STOR!!), men ellers tror jeg at det bliver hyggeligt nok.
Far skal være med til at styre scenen i Nordbyens cafe kaldet Trafiklyset og der kommer scenen til at hedde Spotlight. Selvom det hele ikke starter om lørdagen, er det vigtigt for stort set alle hjælpere at være på forlejr for så at hjælpe med at stille Trafiklyset, hjælperlejren og vores 'køkken' op. Det kommer til at blive mægtig sjovt og ikke for at sælge mig selv ud, men måske står jeg tirsdag aften på Spotlight-scenen og læser mine historier højt(Jeg vil dog forklæde mig i et tæppe og andet gejl for at ingen skal kunne genkende mig udover dem, der ved at jeg gør det(Hvis jeg tvinges til det!!)).............. Men ellers tror jeg at alle er meget velkomne til at komme og besøge cafe Trafiklyset, hvor jeg nogle dage vil stå i cafeen eller bag i køkkenet/kantinen^^,(Der er endda også en dag, hvor jeg skal op klokken seks!! XO)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blå sommer, kom og besøg mig hvis i vil!! er publiceret 08/07-2009 14:26 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.