Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
De sidste par dage har jeg skrevet rap på rap...1 hver aften, fra klokken 00:00 til over 2 om natten..Det værste ved de henvendelser jeg har fået lige for nyelig, på et dating site jeg er...er at de alle har den der..fede digte du skriver..jeg skriver også...øøøh nå, tillykke..den er stensikker..det næste der kommer er, vil du se mine..også skal man bedømme dem..og prøve at fake en interesse i dem..Det er ikke for at være et røvhul, men hvis jeg vil se dine digte, skal jeg nok selv finde hen til dem..og vil du kunne tage et...jeg syens dine digte er røvelendige? Nej vel..er jo ikke rart at få at vide..så er der jo kun tilbage at man bliver nød til at fake et..øøh de er da meget gode..men så kommer det bare, hvad synes du bedst om? ..også er man sku rigtig på tynd is, når man bare sagde det for bare at kunne snakke om noget normalt bagefter...iøvrigt hvorfor er det så vigtigt at jeg skal give min mening? den pædagogiske model er at sige..hvad synes du selv? men det vigtigste er vel, at ens læsere kan lide det..ja, du kan sige..det er vigtigt at du selv kan lide det..jo, men hvis du blot skriver for dig selv, hvorfor så lade andre læse det?. - et digt skal have et budskab, og læseren skal kunne forstå det...ellers kan du ligeså godt give ham et par usynlige bukser..som kun kloge mennesker kan se...nøøøj, jeg vil ikke være dum..så jeg må hellere også slå op i en fremmedordbog, og lade som om jeg er lige så klog, som den forfatter der slog ordene op først.

Eller hvad med dem der..vil du skrive med mig..øøh, ja ved at besvare dit brev har jeg jo alllrede skrevet til dig..men så afventer de, at jeg prøver at score dem...hallo,,var det ikke dig der ville skrive med mig fra starten..og alt det, har jeg som et indestænkt vrede, når jeg skriver mine raps..skrev et rigtig godt et i går..men den er desværre uegnet for mindre børn..Jeg bevæger mig mere og mere over i rap..den har den indestænkte vrede, og budskab som jeg godt kan lide.

Jeg læser aldrig andre folks digte, jeg hader at læse..og nogle tror sikkert, at jeg er en bogorm..jeg vil hellere se filmen, end slæbe mig igennem en bog, eller et digt uden en sjæl...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skriver og skriver er publiceret 10/08-2009 14:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.