14 år siden

Bølgerne går højt

1-09
Halina Abram...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
ude i køkkenet. Husets kommende kok er i fuldsving med aftensmaden, som uden tvivl er inspireret af en blanding af Gordon Ramsay, Den Skaldede Kok og Anne mad, som er blevet den store hit, efter golfkanalen. Har erklæret at fjernsynet er min efter spisetid, og så er jeg for resten ligeglad med hvor mange inspirerende udsendelser / skole tv der kommer.
Michelle og hendes kæreste har været her de sidste par dage. Der er blevet drukket massivt og røget ( Hash ) ude i kælderhalsen. Claus påpegede i går, at det ville vi ikke acceptere, og jeg havde fat i hende i dag. Hun prøvede at bagatellisere med det alkohol som vi indtager – hvilket langt fra er en daglig begivenhed. Engang imellem kan vi tage en øl eller et glas vin til maden, afhængig af om vi skal på arbejde, men i den tid hun har boet herhjemme – har vi ofte undladt. Det er ingen grund til at putte salt på såret.!
Jeg er alvorlig bange for at hun ikke får hendes medicin, og at misbruget eskalere nu hvor kæresten er i byen. Jeg kan jo ikke bestemme over hende mere, men kun prøve at appellere til hendes sunde fornuft, selv om jeg synes at den ligger et meget lille sted. Det er hårdt og gør så inderlig ondt at være vidne til. Ved ikke hvad jeg skal stille op. Uanset så er og vil hun altid være min datter.

Må hellere komme ud i køkkenet, og se om den er hel endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bølgerne går højt er publiceret 16/08-2009 18:47 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.