Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
F***** tage Randers Boligforening. Alt er ordnet og arrangeret så jeg kan flytte på fredag. Alle mine ting er pakket, flyttebilen er bestilt, min far har taget fri fra arbejde og jeg bliver udskrevet fra hospitalet. Der er blot et lille problem, jeg kan ikke få nøglerne til min nye lejlighed udleveret...
Og hvorfor er det lige, at jeg ikke kan det? Jo, det fordi jeg ikke kan få dem før jeg har underskrevet lejekontrakten og indbetalt indskud, men de vil ikke sende mig papirene før jeg har optaget et lån hos dem.
Jeg har ikke engang brug for at optage et lån, og selvom jeg havde, ville jeg aldrig optage et lån, hvor jeg ikke blev informeret om renten og lignende vigtige oplysninger, for det stod der nemlig ikke noget om på det meget kryptiske ansøgningsskema som jeg fik tilsendt.
Ind til viddere ser det ud til at jeg har to valgmuligheder.
1: Min far og jeg møder op hos boligforeningen fredag formiddag i det korte tidsinterval hvor de har åbent, jeg underskriver kontrakten, betaler indskud og får udleveret nøglerne, men hvis noget går galt så står vi med en fuld flyttebil og ingen nøgler.
2: Min socialrådgiver, som jeg efterhånden står i meget dyb taknemmelighedsgæld til, laver noget af sit sædvanlige trylleri, og alting ordner sig, uden jeg er helt klar over hvordan det lod sig gøre.
Jeg overvejer seriøst at banke hovedet ind i væggen af ren frustration, men så risikerer jeg bare at sygeplejeskerne og min læge bliver sure og igen sender mig ind på kommunehospitalet for at få scannet knolden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget F***** tage dem er publiceret 29/09-2009 17:36 af Linda Larsen (Lindala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.