Efterårsferie og planer...

Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Var til min fasters fødselsdag i lørdags.
Og ungerne (mine og mine kusiners) har for alvor fundet hinanden. Det var rigtigt dejligt at se.
Hehe, endnu en fordel ved at jeg pludselig fik børn så tideligt - at jeg har indhentet det store spring der har været i de to sider af familien (min yngste kusine er 8 år ældre end Camilla, min storesøster).
Min yngste kusine har to piger på hhv. Lucas og Helenes alder (så det er helt mærkeligt det er første gang vi ikke er gravide sammen) Helene har fundet rigtig godt sammen med hendes yngste.
Min mellemste kusine har en stor pige på 14 og en dreng der er et år ældre end Lucas. Som Lucas skal hen og besøge imorgen, det bliver spændende - første gang de skal lege uden, at hele familien er samlet.
Mens min ældste kusine har to drenge, der er på alder med Christina og mig, og som vi legede meget med som børn.
Helene har også prøvet at få en aftale i stand med sin nyerhvervede veninde, men hun skulle desværre være hos sin far i de dage af ferien, Helene havde mulighed for at lege. Men vi håber da, at der bliver en anden lejlighed.

Jeg har ikke set meget til mine børn i dag.. De var begge hos en klassekammerat i dag. Helene skulle dog hentes allerede ved 1-tiden, så vi har haft en lille smule mor-datter tid i dag. En lille smule: Da vi kom hjem fór hun ned til en legekammerat her på vejen, hvor hun blev i 2 timer, indtil de blev uvenner, og så da jeg futtede afsted efter Lucas, blev hun hjemme og tegnede med kridt, hvor hun så mødte en pige der på besøg hos sin bedstemor her fra vejen, de næste par dage. De to har så leget resten af dagen - fra 5 og til for en halv time siden - kun afbrudt af aftensmaden.
Da jeg gik hen for at hente hende kl 8, var de næsten færdige med en tegning, så jeg blev budt på en kop kafe mens de blev færdige, og dér sad jeg så i en time... Ups! Bo nåede at blive bekymret... Havde jo ikke taget telefonen med, og ingen udover mig, vidste hvorhenne dt foregik...

Lucas bekendtgjorde igår ved aftensmaden at i dag ville han altså stå for madlavningen. Så da han kom hjem fra sin legekammerat, lavede han spaghetti og champignonssovs, hakkebøffer og laks :)
Skønt at han gider det, han er ret glad for at lave mad, og også god til det!

Skal finde ud af hvad der skal ske onsdag... Det er den eneste dag i ferien, der endnu ikke er planlagt... Og har tænkt mig at holde lidt fast i at den skal være i familiens skød... Men så skal jeg jo også have noget at byde på.... Kunne tænke mig vi tog en tur i skoven og så hjem og skære græskar (med mit nye græskarskæresæt), og så kunne vi jo oplagt bage nogle græskarkager af det vi skærer fra...
(Generelt smager de almindelige skæregræskar jo ikke fantastisk, men der er alligevel noget særligt efterårshyggeligt ved at lave en græskarkage, og masser af muligheder for at krydre kagen så den får en spændende smag alligevel).
Torsdag skal de en tur i biffen med mormor, hvor de så bliver mens jeg bagefter låner bilen og futter til Skovlunde og får læst mine hænder (glæder mig så meget), og så er vi alle sammen (også mine søstre) inviteret til chili con carne (jeg dog bare på chili) om aftenen....

UHUUUUU! og så har jeg bestilt en ny opvaskemaskine, der kommer på torsdag.
Mine forældre havde talt om at de havde set en AEG på tilbud i Elgiganten, og da jeg så talte med min mor i dag (for at høre om jeg kunne låne bilen til at køre Lucas til sin... ja hvad det nu hedder har lige slået grandfætter op, det ene sted står at betegnelsen "grand" bruges om ens forældres slægtinge, så grandfætter er altså en forælders fætter (eller omvendt), det andet sted stårm at grandfætre/-kusiner har samme oldeforældre - har altid personligt hældt mest til den første forklaring, så ved ikke helt hvad min kusines søn er til Lucas)... Ja så jeg talte altså med min mor, der spurgte om jeg havde været inde og se på den opvaskemaskine... Og jeg kiggede ind på deres hjemmeside. Forsøgte mig frem med at trykke køb, for at se hvad det blev i alt, hvis jeg skulle have levering, og forsikring og evt. installation... Og pludselig sad jeg med hele regnestykket foran med i min elektroniske indkøbskurv,,, Skulle bare trykke betal, og så var den på vej... Og det kom jeg så til at gøre...
Vi er nu ellers meget gode til at få vasket op indtil videre, men kan godt mærke, at det er en tidsrøver.... at sætte ting i opvaskeren er jo bare noget man gør, og så skal den bare tændes og tømmes en gang om dagen.... Men nu går der da i hvert fald en time +/- om dagen med opvask, som så går fra andet arbejde.... Og dem der kender mig vil vide at jeg ikke er den mest effektive husarbejder i forvejen, så i længden tror jeg det ville være et dårligt træk at spare opvaskemaskinen væk... Specielt i betragtning af at der snart kommer en lille én til.... Og tør slet ikke tænke på hvad der ville ske med opvasken, når først jeg er tilbage på arbejdet!!
Så nu er den på vej til mig :) Eller rettere til os :)

Og nu er det vist også ved at være tid til at stoppe for i dag...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efterårsferie og planer... er publiceret 12/10-2009 21:40 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.